2777
2789

با اینکه بچه شیر میدم اصلا عصرانه نمیخورم گرسنم نمیشه 

الان ی آبمیوه خوردم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی سرخ کرده نون پنیر خیار گوجه در اکثر مواردم نون خالی با چای

یه خورده اجیل بخوری خیلی براتون مفید گردو بادووم و پسته

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
میوه فقط اینقد دلم میخاد فسد فود پیتزا ساندویچ برگر بخوردم سیب زمبنی سرخ😑😒 اونم یه عالمه ولی نمی ت ...

میتونید وعده نهار و کم حجم بخورید برای عصرونه فست فود رژیمی تو خونه اگه شرایطش هست درست کنید 

.......

عصرونه میخورین شام هم میخوربن؟

ما عصر فقط چای و میوه میخوریم...

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

هرچی در اون لحظه موجود باشه از ژله دورنگ بگیر تا نون پنیر سبزی 

از اجیل بگیر تا چند قاچ گرمک از  چای ماسالا با دوتا بیسکوییت بگیر تا یه تکه بربری با ماست اصلا بنده ناشکر نیستم  بعد تازه خانواده بهم میگن بد غذا!!!!!😁😁😁😁

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
میوه فقط اینقد دلم میخاد فسد فود پیتزا ساندویچ برگر بخوردم سیب زمبنی سرخ😑😒 اونم یه عالمه ولی نمی ت ...

👀👀👀👀👀

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )