2777
2789
عنوان

میخوام دردودل کنم

187 بازدید | 28 پست

خانوماخواهرم سه ساله ازدواج کرده توی این سه سال توی یه اتاق خونه مادرشوهرش بوده اصلامادرشوهرش بااین سرسازگاری نداره نمیسازه باهاش شوهر خواهرمم پشت مامانشومیگیره خواهرم الان ازلحاظ مهریه نفقه خونه مستقل شکایتش کرده الان ابجیم حامله اس دیروز فهمیدیم ابجیمم دنبال کارای طلاقشه نمیدونیم بااین بچه چیکارکنیم بزاریمش یابندازیمش نمیدونم بخدا نمیدونم دوماهشه تکلیفش چیه ای خدا

اصلا بہ سقط فکر نکن عزیزم گناہ دارہ 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دنیا بیاد هفت سال هم نفقه اشو میگیره یا از همون اول بده بخودشون مادرشوهر یه عمر کهنه بچه بشوره... البته شاید بچه بزرگ شد دلخور بشه که چرا بدنیا آوردتش ولی بچه اس که پشت و پناه مادر میشه

بچه دنیا بیاد هفت سال هم نفقه اشو میگیره یا از همون اول بده بخودشون مادرشوهر یه عمر کهنه بچه بشوره.. ...

دقیقا بابامم میگه بده ب همون مادرفلان فلان شدش تا کهنه شوری کنه من دلم بدای خواهرم میسوزه با بچه اش ک قراره بی مادربزرگ شه

بعدش چی بابام بچه رو نمیخواد میگه من بچه اکنارو نمیزارم باید توبیمارستان بدی بهشون بعدزایمان

بعد زایمان چه دختر چه پسر شنیدم تا 7سال حضانت با مادره بعدش پدر.ولی اگه قبلش مادر نخواد پدر میتونه ببره.ولی اینکه خودش نخواد نمیدونم.نمیشه با دامادتون حرف بزنتونقبول کنه تغییر بده شرایطو؟