2777
2789
عنوان

وکس بهتره یا موم عربی

724 بازدید | 10 پست

دوستان من دیگه از تیغ و ژیلت خستع شدم از بس موهای بدنم زخیم و بد شده و پوستم مرغی شده به نظرتون کدوم برا بدن بهتره مخصولا پاهام خیلی تیغ تیغی شده زودم موهام در میاد😭

تعداد رای : 3
نظرسنجی
نه بابا
3
100%
بله
0
0%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واجبی سریغ اسان مطمین

باز اونم موهام تیغ تیغی در میان دختر خونه که بودم موهام خیلی کم بود از بس تیغ زدم مث پا مردا میشه😵

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

وکس همون صمغ عربیه؟

وکس همون شمع که میریزن تو دستگاه آب میشه بعد میزنن به صورت و بدن و یهو میکشن موم عربی سرده و نیاز به گرم کردن نداره فقط واردی میخواد

باز اونم موهام تیغ تیغی در میان دختر خونه که بودم موهام خیلی کم بود از بس تیغ زدم مث پا مردا میشه😵

اتفاقا موهای من خیلی ضخیم و کلفت بود

چندساله ماهی یه بار میزنم خیلی نرم شده کم شده تازه از یه حدی دیگه رشد نمکنه

اتفاقا موهای من خیلی ضخیم و کلفت بود چندساله ماهی یه بار میزنم خیلی نرم شده کم شده تازه از یه حدی د ...

چه مارکی میگیری

وکس بهتره. صمغ عربی سخته من بلد نیستم همه موهامم سرکن میکنه بعدم چون با انگشتت هی باید بکشی رو پوستت ...

اوکی مرسی🌷

تیزبر بدون آلوئه ورا اگه پوستت حساسه رویدر بگیر  بعد شستشو بدنتو به ملایمت کیسه بکش اگه هم ح ...

مرسی عزیزم