الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام زیارتی هستم نماینده بیمه از قدیم گفتند هرچی پول بدید آش داخل کاسه تون میریزن بیمه تکمیلی طرح ...
بله ما هم طرح نامحدود ۳ آسیا هستیم پولم دادیم ولی همونقدر آش نخوردیم ایراد بنی اسراییلی گرفتن تا پولو پرداخت نکنن
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
بله ما هم طرح نامحدود ۳ آسیا هستیم پولم دادیم ولی همونقدر آش نخوردیم ایراد بنی اسراییلی گرفتن تا پول ...
اگر تمایل داشتید قرارداد و شرح ماوقع هزینه ای که کردید رو واسم واتس اپ کنید شاید بتونم اگر حقی ازتون ناحق شده پیگیری کنم و یا اگر هم سوءتفاهمی واستون به وجود اومده برطرف کنم
واتس اپ:
09335538110
کاربر آقا👨💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
اگر تمایل داشتید قرارداد و شرح ماوقع هزینه ای که کردید رو واسم واتس اپ کنید شاید بتونم اگر حقی ازتون ...
در حال پیگیری نواقص ک دکتر مربوطه در بیمه گفتن هستیم اگر کاری از پیش نرفت حتما ازتون مشورت میگیریم 🙏
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳