2777
2789
عنوان

بهترین بیمه

403 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ،هزینه های  درمان خیلی زیاد شده و تصمیم گرفتیم خودمونو بیمه کنیم ممنون میشم بگید اخیرابهترین بیمه ای که خودتون کردین وراضی بودین چی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی می گفت سامان خوبه...حالا نمیدونم اونم به زور پول میده یا نه

سلام

زیارتی هستم نماینده بیمه

از قدیم گفتند هرچی پول بدید آش داخل کاسه تون میریزن

بیمه تکمیلی طرح های مختلفی داره و به فراخور حق بیمه ای که می پردازید سرویس می گیرید و لذا شما باید انتظارتون در حد طرحی که انتخاب می کنید باشه

الان خود من بیمه تکمیلی شرکتمون هستم و همسرم هم جداگانه بیمه تکمیلی از طرف سازمان خودشون و هردوتائیمون هم از بیمه هامون که از دو شرکت متفاوت هم هست راضی هستیم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام زیارتی هستم نماینده بیمه از قدیم گفتند هرچی پول بدید آش داخل کاسه تون میریزن بیمه تکمیلی طرح ...

اگه بخوام یه بیمه تکمیلی خوب بشم که هزینه های درمان رو درست پرداخت کنه شما کدوم بیمه رو پیشنهاد میدی؟

بیمه sos بهتره یا سامان یا کارآفرین؟

بستگی به نیازتون و هدفتون از بیمه داره و از اون مهمتر پوششهای درخواستیتون داره

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
می تونم بپرسم شماخودتون که تواین کاری خودتو کدوم بیمه کردی و چه پوششهایی شامل حالتونه؟🙏

خواهش می کنم
ما خودمون که باتوجه به اینکه نماینده بیمه آسیا هستم بیمه تکمیلی گروهی نمایندگی آسیا رو داریم و پوشش هامون هم فوله و حتی بیمارستانی و جراحیش بدون سقفه