2777
2789

واقعا مفهموم یه سری تاپیک هارو نمیفهمم بعضی وقتا حس میکنم طرف سوسکم ببینه تاپیک میزنه :/ یا یه سری انتقاداییی که از تایپک های بقیه میزنن و اصلا درست بیان نمیکنن خب عزیزم نقد درست خیلی خوبه و عالیه اما چه دلیلی داره بجای نقد کردن بی احترامی و توهین کنی؟ این رفتار ها نشون دهنده ی شخصیت شماست 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

سلام من عضو گروه تلگرامی در آمد زایی گروهی از اینستاگرام هستم ای تاپیکو بخونید و اگه مایل به همکاری بودین خصوصی پیام بدین تا لینک گروه رو بدم بهتو⁦ن❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6879797/اگه-حدود-۵هزار-نفر-بیاین-هممون-در-آمد-پیدا-میکنیم

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اینجوری نیستم کلا 4 تا تاپیک دارم 😐

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
خودتم ی نگاهی ب تاپیکات بنداز

نیاز به نگاه کردن ندارم اما شما اگه میخوای یه نگاه بنداز اگه تاپیک حال بهم زن و سوسک اومده خونمون داشتم نشونم بده 

ب ما چ مامانت میخاد بکشتت😐

واقعا آدم نمیدونه به یسیریا چی بگه اولا ک تاپیک فان بود میتونستی بزنی روشو ببینی و فقط از عنوانش حرف نزنی

دقیقا موافقم،تاپیک های بی محتوا زیاد میبینم درحالی ک خودم کلا سه تا دارم و برا مشکلم راهنمایی خواستم

میدونی یه سری تاپیک ها هست طرف سوال میکنه یه مطلبی میگه یه چیز فانیه اما یه سریام هست ن اصلا یه سری چیز بی محتوا یه انتقاد های بی ادبانس خب درستش نیست :/