شما کسیو دیدید دو سه بار پشت هم پوچ بشه بارداریش؟؟ یا بعد بارداری پوچ بعدی سالم باشه؟؟ من باردارم ولی استرس ولم نمیکنه که مثل بار قبل پوچ نشه 😔 خواهشا اگه میدونید بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینقدر ب خودت استرس نده عزیزم توکلت ب خداباشه جراعلت پوچی رو بررسی نکردی بعد دوباره اقدام کنی گلم؟
نمیدونم چی بود اخه بارداری اولم بود دکتر گفت بررسی نمیشه برای بار اول و بارداری اول ولی خودم فکر میکنم چون رژیم سخت داشتم ضعیف شده بودم شاید باعث پوچی شده
من یه بارداری پوچ داشتم .الانم باردارم تا وقت سونوی قلب واقعا استرس داشتم ولی شکر خدا سالم بود دیروز رفتم قلبش تشکیل شده بود .تو هم اصلا نگران نبااش فقط به خدا توکل کن ان شا الله که سالمه
اخه تو سایت کسی بهم گفت 4 بار پوچ بوده پشت هم بیشتر عصبی شدم
نه بیخیال یک میلیون درصده! البته حق داری ها! من خودم سقط داشتم سه ماهه دوم الانم باردارم با این که اخراشه ولی یک روز دلم اروم نبست تا بیاد بغلم دعام کن❤️