2777
2789
عنوان

اونایی که واتساپ سرشون میشه بیان

206 بازدید | 28 پست

سلام میخواستم بدونم کسی اگه شمارمو ذخیره نکرده باشه اسمی ک داخل واتساپ نوشته واسه خودش برا تو بالا میاد یانه؟؟اخه تصویر پروفایلش نیست ولی اسمش هست نمیدونم شمارم ذخیره نکرده یا تصویر پروفایل نداره

چون میگذرد غمی نیست 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارشو تو گوشی ی اشناش ک وات داره نگاه کن اگ دیدی بازم پروف نداشت خب ینی ک نداره کلا.. 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

اسمش که مشخص میشه ولی اگه ایشون پروفایل رو فقط برای مخاطباش تنظیم کرده اگه شماره شمارو سیو نکرده باشه نشون داده نمیشه پروفایلش و وضعیت‌هاش هم نمیاد برات

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
شمارشو تو گوشی ی اشناش ک وات داره نگاه کن اگ دیدی بازم پروف نداشت خب ینی ک نداره کلا.. 

پروفش بالا نمیاد ولی اسمش بالا میاد وقتی شمارت ذخیره نکرده باشه اسمش بالا میاد برات؟

چون میگذرد غمی نیست 🙂
بلاک باشم اسمش بالا میاد ؟؟اخه اسمش هست عکس پروفش نیس 

عزیزم بلاک نیستی... چون وقتی اسم واتساپ میزنه دیگه بلاک نیست 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
اسمی که نوشته باشه خودش میاد . ولی اگه تورو نداشته باشه عکسش نمیاد واست 

اگه شمارم ذخیره نکرده باشه اسمش میاد ؟؟اخه اسمش هست پروفش نیس این یعنی چی تصویر پروفایل نداره؟؟اخه اگه شمارم نداشت اسمشم نمی اومد فک کنم 

یا اگه زده فقط برا مخاطبین اسمشم نمی اومد 

چون میگذرد غمی نیست 🙂
اره بالا مياد اسمش 

واتساپ بايه شماره فقط نصب ميشه مثلا من الان ميخوام واتساپ نصب كنم قبلا بااين شماره نصب شده واسه أون پاك ميشه

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             
اسمش که مشخص میشه ولی اگه ایشون پروفایل رو فقط برای مخاطباش تنظیم کرده اگه شماره شمارو سیو نکرده باش ...

دقیقا اینم درسته حتما پروفایلش برای مخاطبینشه اگه شماره شما جزء مخاطبینش نیست پس شما نمیتونید ببینید