سلام میخواستم بدونم کسی اگه شمارمو ذخیره نکرده باشه اسمی ک داخل واتساپ نوشته واسه خودش برا تو بالا میاد یانه؟؟اخه تصویر پروفایلش نیست ولی اسمش هست نمیدونم شمارم ذخیره نکرده یا تصویر پروفایل نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم
اسمش که مشخص میشه ولی اگه ایشون پروفایل رو فقط برای مخاطباش تنظیم کرده اگه شماره شمارو سیو نکرده باشه نشون داده نمیشه پروفایلش و وضعیتهاش هم نمیاد برات