2777
2789
اگه میتونی حتما برو من ک طبقه بالاشون هستم 🥺🥺🥺

از اینکه توهم همدردمی ناراحت شدم برا توم گریم گرفت چقدر دنیا بد شده ای خدا تا کی اینطوری میچرخه.من حتی بعد از سقط هیچکس پیگیرم نشد فقط یکی از خواهرشوهرام .هیچکس دلداریم نداد 

از اینکه توهم همدردمی ناراحت شدم برا توم گریم گرفت چقدر دنیا بد شده ای خدا تا کی اینطوری میچرخه.من ح ...

قربون دل مهربونت عزیزم.

من همین بارداریم هم مادر شوهرم اولش همش میگفت ایشالله بمیره الان هم چند بار گفت ایشالله خدا ی بچه فلج عقب مونده بهتون بده ولی خب خدا ک به حرف اون نیست 🙂

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون دل مهربونت عزیزم. من همین بارداریم هم مادر شوهرم اولش همش میگفت ایشالله بمیره الان هم چند بار ...

کلا الان دلم گرفته جوکم بشنوم‌ گریم میگیره.چرا بعضیا اینطورن مگه بد بودن داریم تا این حد اونم مادرررررر خب مادرشوهر تو مادر بچه ای که بدنیا میاری هم هست