2777
2789
عنوان

چرا زنایی که خونه کثیفی دارن ولی شوهرشون عاشقشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 85 پست

ربطی ندارد 

من مامانم به این چیزا اهمیت نمیده خونه و اینا ولی بابام خیلی تمیزه وسایل خودش مرتبه همیشه 

ولی خیلی هم خوبن تا بسوزه هرمی نمیتونه ببینه

کاربر جدید نیستم با اکانت های دیگم که تعلیق شدن شش سال اینجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داییم منو شوهرشم اینجورن 

دست به سیاهو سفید نمیزنه طبقه بالا خونه مادرشوهرش زندگی میکنن از صبح تا شب مادرش شوهرش میاد خونشون کاراشو میکنه غذا میپزه براش بچشم یک سالشه نگهش میداره 

شوهرشم انقد دوسش داره 

بعد یبار مادرشوهرش بهش گفته بود حداقل بچتو خودت بزرگ کن دختر داییم گفته بود همیکنه بقیه نگام میکنن میگن نگا عروس فلانی چقد خوشکله بستونه😂

حالا شوهرشم خیلی جذابه قد بلند هیکل ورزشکاری ته ریش 

قیافه زوجا تو رمانا رو دارن

‌‌

نه

من بچم دو ماهه که بود تقریبا نیم ساعت طول می‌کشید بخوره . ببین چقدر میخوره اندازه ای که میخوره براش درست کن دفعاتشو بیشتر کن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم