2777
2789
😔😔😔علتشو نگفتن؟؟

گفتن یا ژنتیکیه که سونوهامو دیدن گفتن پس ضربه خورده گفتم نه مطمئنم ضربه بهم وارد نشد من خیلییی مراقب بودم و آخرسر گفتن اوضاع روحی چطور بود که بهشون گفتیم که خیلی فشار عصبی و روحی روم بود  هم  به سونوگراف هم دکتر زنان که هردوشون گفتن میتونه دلیلش باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکارت میکردن مگ؟؟

هیچی عزیزم بعد از ۹سال زندگی و رفتوآمد دوستانه و صمیمی یهو سر یه قضیه ای که فکر کردن من رفتم‌گفتم درصورتی که من نگفتم دختر دایی شوهرم پیش بقیه اقوام یه موضوع خانوادگی که مربوط میشد به خانواده شوهرم پیش چند نفر آشنا بازگو کردن و خانواده شوهرم منو که یه روز با همسرم رفته بودم خونه مادرشوهرم به فحش و ناسزا گرفتن خیلی برام سخت بود شوک بودم هیچی نگفتم و هرچی میگفتم من نگفتم باور نمیکردن 

منم بخاطر خانواده شوهرم ی سقط داشتم از من خیلی کوچیک بود زیر ۴ هفته ،خودم نمیدونستم باردارم

عزیزم چه باید کرد خدا به راه راست هدایتشون کنه آخه این همه بد بودن تاکی 

من اصلا ندیدمشون دیگه و دیگه برام مهم نیستن .و میخام فراموش کنم و از این شهر برم من غریبه بودم ولی بد کردن بهم وقتی الان بهشون فکر میکنم دقیقا میدونستن من نگفتم ولی میخواستن بندازنش گردن من .

گاهی یه چیزاییو تجربه میکنیم که اگر به عنوان تجربه کسی دیگه میشنیدیم اون لحظه با خودمون میگیم نه اصلا همچین اتفاقی برا من نمیفته ولی تا به خودت میای میبینی توهم درگیر ناملایمات زندگی شدی .فقط میتونم بگم خدایا کمکم کن بهم صبر بده ناسزا نگم کفر نگم بدیه بندهاتو پای تو نزارم خدایا کمککککککک

توهم مثل من توی دلت کینه و نفرت داری که هر کاری میکنی از بین نمیره ؟افکارتو مشوش میکنه ؟منکه از بس ف ...

اون اولا اره ولی الان هرچی ازشون میبینم فقط میگم خدایا خودت داری میبینی سعی میکنم بهشون فکر نکنم اونا همین رو میخوان ک عصبیمون کنن

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
اون اولا اره ولی الان هرچی ازشون میبینم فقط میگم خدایا خودت داری میبینی سعی میکنم بهشون فکر نکنم اون ...

من حتی از هوایی که تنفس میکنم و میدونم ایناهم از این هوا تنفس میکنن بدم میاد من لاهیجانو خیلیییییی دوس داشتم ولی میخام برم میرم شهر خودم .

من حتی از هوایی که تنفس میکنم و میدونم ایناهم از این هوا تنفس میکنن بدم میاد من لاهیجانو خیلیییییی د ...

اگه میتونی حتما برو من ک طبقه بالاشون هستم 🥺🥺🥺

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩