2777
2789
عنوان

چجوری خدا را صدا بزنم که جوابمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 77 پست
مشکلاتم اونقدر بزرگ و زیادن که زیرشون خم شدم  شکستم

وقتی که خدا انسان رو ب عنوان اشرف مخلوقات معرفی میکنه یعنی ب اون کلی توانو انرژیو سرمایه داده 

وقتی سر راهت مشکلی قرار میده یعنی میدونه ک تو از پس مشکل بر میای 

من تموم کامنتای این تاپیک شمارو خوندم و شما برای همه اونا با ناامیدی جواب دادین خدا هر گناهی رو میبخشه ب جز ناانیدی 

اگر بیگرافی ادمای موفق رو بخونید متوجه این موضوع میشید ک ا نا ازشما زندگی سخت تری رو داشتن و همین زندگی سختشون بوده ک باعث شما امروز بیوگرافیشون رو بخونید 

باغصه خوردن و نشون دادن ابنکه ادم بدبختی هستم هیچ چیزی درست نمیشه بلکه شرایط روز ب روز سخت تر میشه 

پس ب همون خدا توکل کن و سعی کن زندگیتو از نو بسازی

قشننگ درکت میکنم منم هرچی ختم و دعا و چله بوده حتی نماز شب خوندم چندسال ولی نتیجه که نگرفتم هیچ بدتر ...

من هنوز امیدوارم بهش..هنوز چشمم به درگاهشه با وجودی که چندددد ساله ازش مخوام

امیدوارم مشکلات شما هم حل بشه و به تک تک خواسته های قشنگت برسی

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز امیدوارم بهش..هنوز چشمم به درگاهشه با وجودی که چندددد ساله ازش مخوام امیدوارم مشکلات شما هم ...

مرسی عزیزدلم انشاءالله که خدا طعم شیرین اجابتو بزودی نصیب همه حاجتمندان عالم بکنه

❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤

عزیزم اینا حرفای شیطانه هیچوقت نگو خدا صدامو نمیشنوه 

چون خدا به قدری مهربانه که ما نمیتونیم تصور کنیم مثال گناهانی که تو عمرمون انجام دادیم و مجازاتمون نکرده بلکه مارو متوجه اشتباهمون کرده 

تو سخت ترین شرایط ها هم امید و توکلت به خدای حمان و رحیم باشه 

مطمئن مطمئن مطمئن باش داره نظارت میکنه  امتحانت میکنه

مبادا به حرف شیطان رانده شده، گوش بدیو ناامید از رحمت پروردگارت بشی 

ایمانت رو قوی کن

فکرای منفی و مشکلات سمتت اومدن بگو من خدارو دارم شاید سخت و طولانی باشه اما اون بالایی که اگاهه به همه چیز ما

ان شالله مشکلت حل میشه عزیزم 

وقتی که خدا انسان رو ب عنوان اشرف مخلوقات معرفی میکنه یعنی ب اون کلی توانو انرژیو سرمایه داده  ...

پست تون خیلی جالب بود عزیزم   و قابل تامل بود برام

اخه شاید اونا جنس مشکلاتشون فرق داشت   ..نمیدونم چجوری بگم   ..مشکلات من از طرف من نیست که خودم پاشم حل شون کنم...اطرافیان به وجودشون میارن  منم زورم بهشون نمیرسه

عزیزم اینا حرفای شیطانه هیچوقت نگو خدا صدامو نمیشنوه  چون خدا به قدری مهربانه که ما نمیتونیم ت ...

میدونم میشنوه  اما چرا جواب نمیده

باشه  اینم امتحان میکنم  لطفا برام دعا کن  

یه دفترچه بردار هرروزبیدارکه شدی بنویس خدایاشکرت چندتانعمتاهم بنویس بابتش خداروشکرکن.مشکلاتت اگ تلاش کردی دیگه بسپارخدا اصلا با ناامیدی و ناراحتی بهش فکرنکن به خودت بگو یه چی میشه خدابزرگه😍.درعوض شکرگزاریت زیاااادکن حتی بابت مثلاچشم سالم انگشت سالم غذای که امروزخوردم پولی که امروز داشتم که خرج کنم برا خودت بنویس😙انشاالله حال دلت عالی میشه.

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
یه دفترچه بردار هرروزبیدارکه شدی بنویس خدایاشکرت چندتانعمتاهم بنویس بابتش خداروشکرکن.مشکلاتت اگ تلاش ...

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت🌹

پست تون خیلی جالب بود عزیزم   و قابل تامل بود برام اخه شاید اونا جنس مشکلاتشون فرق داشت   ...

میتونم درکت کنم عزیزم اما جایی خوندم که خود ماها هستیم ک اجازه میدیم دیگران واسمون مشکل درست کنن اونم با انتخابایی ک توی زندگیمون کردیم . 

درضمن ی چیزی رو باید حتما بدونی و اونم اینه ک جهان هستی طوری برنامه ریزی شده ک هر حرف ما و هر عمل ما روی ما و زندگیمون تاثیر مستقیم داره . حتی حرفهای عادی و روزمرمون . شما سعی کن که از فردا انسان شاد و موفقی باشی و مدام این جمله رو باخودت تکرار کن ک من خوشبخ ترین دختر دنیام . حتی اگر از ته دلت بهش ایمان نداشته باشه 

اما مطمئن باش بعد از ۴۰روز اگر مدام این جمله رو در تموم موقعیتهای زندگیت تکرار کنی نتیجش رو میبینی

میگذره  اما به سختی..با جون کندن همراهه   باور کن بمیرم راحت میشم

ما نیز همیطور روزای گذروندیم شاید هنوز هم تو سختیا باشیم ولی باور کن حال دلمون دگرگون شده ایقد کارها راحتترشده که باورم نمیشه خدایاشکرت😍انشاالله تو هم نتیجه میگیری شکرگزاری معجزه میکنه انرژی منفی از خودت دور کن عزیزم سخته ولی باورکن شدنیه.اگ دوس داشتی کتاب معجزه شکرگزاری بخون عااااالیه

پارسال کلی دعا کردم دائیم تو کما بود بخاطر توده سرطانیش ... جوان بود یکسال بود ازدواج کرده بود تازه ...

روح دایی تون شاد عزیزم...صلوات فرستادم براشون

مرسی بابت حرفهات....اخه این همه رنج و سختی واقعا به صلاح منه ؟!   

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت🌹

❤التماس دعا منم بی مشکل نیستم😉ولی خدابزرگه😍مطمئنم بهترینهابرام رقم میزنه😍

میتونم درکت کنم عزیزم اما جایی خوندم که خود ماها هستیم ک اجازه میدیم دیگران واسمون مشکل درست کنن اون ...

سعی میکنم انجامش بدم و قویتر باشم تو زندگی

مرسی بابت حرفهای خوبت🌹🌹