2777
2789
عنوان

چجوری خدا را صدا بزنم که جوابمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح دایی تون شاد عزیزم...صلوات فرستادم براشون مرسی بابت حرفهات....اخه این همه رنج و سختی واقعا به ص ...

اصلا از سختیات حرف نزن فقط وفقط شکرگزاری کن مطمئنم حتی چیزای کوچیکی که برابعضیاشایدهمون نعمت بزرگی باشه که ازش محرومن پیدامیکنی که بابتش خداروشکرکنی❤حل میشه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اصلا از سختیات حرف نزن فقط وفقط شکرگزاری کن مطمئنم حتی چیزای کوچیکی که برابعضیاشایدهمون نعمت بزرگی ب ...

بله درسته

باشه از همین امشب شروع میکنم به شکر گزاری🌹🌹

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
روح دایی تون شاد عزیزم...صلوات فرستادم براشون مرسی بابت حرفهات....اخه این همه رنج و سختی واقعا به ص ...

ممنون عزیزم شما تنها کسی نیستی که رنج میکشی ...

هر کس به نوعی رنج میکشه خدا تو قران میفرماید آیا گمان میکنند انها را بدون آزمایش رها میکنیم...

ما نیومدیم اینجا که خوش بگذرونیم اینجا زمین فقط یه مدرسه است برای ما 

باید بهش اینطور نگاه کنی ایه قران هست که میگه انسانها بعد از مرگ میگن دنیا فقط بقدر چشم برهم زدنی بود...

اگر به تاریخ نگاه کنی وسرگذشت آدمهاش میفهمی شاید رنجهای ما پیش خیلی از اونها هیچه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ممنون عزیزم شما تنها کسی نیستی که رنج میکشی ... هر کس به نوعی رنج میکشه خدا تو قران میفرماید آیا گم ...

بله درسته

سعی میکنم قویتر و صبورتر باشم

ممنون عزیزم

ان شالله  شاد باشی دوست گلم

مرسی بابت دعاقشنگت.دوس ندارم اینو بگم ولی میگم که بفهمی من روزی ایقد کم آورده بودم که کفرهم گفتم که خدا وجود نداره وای حرفا خدامنو ببخشه😢باخدا دوست شو هرسختی دیدی غر نزن شکرکن ازاین رو به اون رومیشی بهت قول میدم❤

بله درسته سعی میکنم قویتر و صبورتر باشم ممنون عزیزم

بزودی مشکلت حل میشه اینو ازمن بشنو و اونوقت ممکنه بخاطر نا امیدیهایی که گاهی سراغت اومده  از خدا شرم کنی...

یروز اینجا دنبالم میگردی که بگی راست گفتم بهت😀

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
رها کن رها کردن یعنی توکل، یعنی اینکه ایمان کامل داشته باشی که قطعا چیزی که از خدا خواستی رو به موق ...

من بچم سرطان داره

دلخوش بودم به خوب شدنش 

ولی بازم علامتشو نشون داد

من میشه اشک نریزم من میشه آه و زجه نداشته باشم؟؟؟

من دیگ‌نمی کشم این همه فشار روانی و سختی رو....

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

مرسی بابت دعاقشنگت.دوس ندارم اینو بگم ولی میگم که بفهمی من روزی ایقد کم آورده بودم که کفرهم گفتم که ...

باشه   دیدم را عوض میکنم   🌹

من بچم سرطان داره دلخوش بودم به خوب شدنش  ولی بازم علامتشو نشون داد من میشه اشک نریزم من میش ...

از خدا میخوام حال  جگرگوشه تون خوب بشه🌹🌹🌹

امیدوارم حالش خوب بشه 

بزودی مشکلت حل میشه اینو ازمن بشنو و اونوقت ممکنه بخاطر نا امیدیهایی که گاهی سراغت اومده  از خد ...

ممنون عزیزم  منم امیدوارم به زودی روزهای شاد من از راه برسه..همین طور شما عزیزم

ان شالله به زودی ریپلای ت میکنم میگم که حالم خوبه و به خواسته هام رسیدم🌹🌹🌸🌸 

من بچم سرطان داره دلخوش بودم به خوب شدنش  ولی بازم علامتشو نشون داد من میشه اشک نریزم من میش ...

خدابه دلت آرامش بده😢انشاالله خوب میشه خدابزرگه او هنوزکنارته خیلی بچه ها بودن سالم یهو بایه حادثه دورازجون مردن.بچت کنارته نفس میکشه ینی هنوز امید هس.امید معجزه میکنه بخاطربچت سعی کن قوی باشی انرژی منفیت جذب میکنه ها.نمیدونم شاید نمیتونم درکت کنم حق داری ولی من دیدم کسانی که باشکرگزاری وامید بیماریشون شکست دادن.حتی به خودبچت یادبده هرلحظه که حالش بهتربود بگه خدایاشکرت که حالم خوبه.خداشفاش بده