2777
2789
عنوان

چجوری خدا را صدا بزنم که جوابمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن از ته تهش صداش میزنم 

بنظرم دعارهاکن بگو هرطورخواستی درعوض مرتب خدا روشکرکن جواب میگیری انشاالله

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
خدا توی وجود همه ما ادماس  همه مارو دوست داره و بدمونو نمیخواد  شما باید خودتونو مسئول ص ...

مشکلاتم اونقدر بزرگ و زیادن که زیرشون خم شدم  شکستم 

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
تو کاره خودتو انجام بده وامیدتو از دست نده خدا به وقتش که صلاحه خودتم هست جوابتو میده خیالت تخت

باشه  بازم صبر میکنم  

لطفا دعام کن

منم شب کلی التماس و دعا میکنم، صبح که چشمامو باز میکنم با امید باز میکنم میگم خدایا میدونم امروز روز ...

نگو خوشحالم میکنی؟بگو خداجونم شکر خوشحالم که امروزهم چشماموبازکردی ازته دل بگو مدتی انجامش بده اگه کسی بهش اعتقاد نداشته باشه شاید به نظرش مسخره بیاد.ولی مسخره نیس من درکش کردم❤

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
منم شب کلی التماس و دعا میکنم، صبح که چشمامو باز میکنم با امید باز میکنم میگم خدایا میدونم امروز روز ...

پارسال کلی دعا کردم دائیم تو کما بود بخاطر توده سرطانیش ...

جوان بود یکسال بود ازدواج کرده بود تازه داشت روی خوش زندگی رو میدید برام برادر بود تا دایی..

اما...

اما رفت خیلی خیلی راحت

روز خاکسپاریش حال غش وجنون گرفتم...

ولی بعد ازظهرش که تو قبرستون قدم میزدم یه حسی اومد سراغم عجیب...

به شدت از خدا تشکر کردم جوری که تا اون موقع شاکرش نبودم و واقعا آرامشی بهم دست داد که تا الان ندیدم 

مهم اینه که تو سختی خدارو شاکر باشی وراضی

شاید اونچه تو فکر میکنی به سود ت هست برعکس باعث بیچارگیت باشه وبرعکس

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

قشننگ درکت میکنم منم هرچی ختم و دعا و چله بوده حتی نماز شب خوندم چندسال ولی نتیجه که نگرفتم هیچ بدترم شده نمیدونم حکمتش چیه ولی میدونم که صبر و حکمت و مصلحت خدا داره به قیمت به فنا رفتن بهترین روزای عمر و جوونیم تموم میشه من از خدا فقط انتظار خدایی داشتم و دارم همین چون تنها پناه و کمک رسانمه😔هرچی باور داشتم رو سرم خراب شده....دیگه به این نتیجه رسیدم که هرآنچه خدا خواست میشود نه آنچه دلت خواست می شود

❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤
نگو خوشحالم میکنی؟بگو خداجونم شکر خوشحالم که امروزهم چشماموبازکردی ازته دل بگو مدتی انجامش بده اگه ک ...

باشه  اینم امتحان میکنم  لطفا برام دعا کن