2777
2789
عنوان

چجوری خدا را صدا بزنم که جوابمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کی  دست منو میگیره؟   😢

درست در آخرین لحظه 

که میخواهید رویاهای خود را به خاک بسپارید

خبر خوبی خواهد رسید!》》》    /خدا/

خدا‌ جایی‌ و‌ زمانی‌ دستتو‌ میگیره‌ که

که‌ تو‌ به‌ محال‌ بودنش‌ فکر‌ میکردی!

|خدا|

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

وقتی به درگاه خدا میری باید جوری در بزنی که مطمئن باشی باز میشه...

این نامیدی بلای زندگیت شده عزیزم...

من تو زندگیم بحرانهای زیادی داشتم وحشتناک و بزرگ...

اما خدارو شکر وقتی در میزدم و اون در رو باز شده فرض میکردم

شبهایی بود تا صبح به دعا واشک میشستم اما لخظه خوابیدن با لبخند واطمینان چشمامو میبستم به خودش قسم عین حقیقته...

یبار که خیلی بیجاره شدع بودن با خوندن دعای مقاتل بن سلیمان بعد صد مرتبه خوابیدم هنوز خواب بودم که تلفن زنگ زد و دعامو براورده دیدم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
رها کن رها کردن یعنی توکل، یعنی اینکه ایمان کامل داشته باشی که قطعا چیزی که از خدا خواستی رو به موق ...

اینم امتحان دارم   میخوام توکل میکنم میسپرم بهش...رها میکنم..اما اینم جواب نمیده..چنددددد ساله چشم امیدم بهش هست   هیچ جوره جواب نمیگیرم...

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
چندددد ساله   دیگه کی میگیره

هیچ دعایی بدونه جواب نیست فقط وفقط زمان ومکان خودشو داره باید بسپاری به خودش با یقین کامل...دعای جوشن کبیرو بخون ببین چه اسامی خدا داره...

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست
وقتی به درگاه خدا میری باید جوری در بزنی که مطمئن باشی باز میشه... این نامیدی بلای زندگیت شده عزیزم ...

منم شب کلی التماس و دعا میکنم، صبح که چشمامو باز میکنم با امید باز میکنم میگم خدایا میدونم امروز روز منه..امروز خوشحالم میکنی  ..اما کو؟

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹
اینم امتحان دارم   میخوام توکل میکنم میسپرم بهش...رها میکنم..اما اینم جواب نمیده..چنددددد ساله ...

عزیزم ناامیدی همین ناامیدی باعث میشه جوابتو دیرتر بگیری...امیدتو به خدات زیاد کن خدا مهربانترین مهربانانه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

خدا توی وجود همه ما ادماس 

همه مارو دوست داره و بدمونو نمیخواد 

شما باید خودتونو مسئول صد درصد اتفاقای بد زندگیتون بدونین نه دیگرانو مقصر جلوه بدین 

حتی اگر واقعا اونانقش بیشتری رو توی گرفتاریتون داشته باشن تا خودتون.

بااینکه دعا کردن باعث میشه انسانها زودتر ب خواستشون برسن اما اجازه بدید من از شما این سوال رو بپرسم که ایا خودتون قدمهای مثبتی رو برای رسیدن ب خواستتون و اهدافتون بر داشتین؟ روزی چند ساعت واسه خواسته هاتون تلاش میگنید؟

گذشته از اینها این سختی های زندگیتون باید باعث بشه تا شما ب تکامل برسین و انسان کامل تری بشین درواقع اگر انسان باایمانی باشین در شرایط سخت باید تلاشتونو چندین برابر کنید