2777
2789
عنوان

چجوری خدا را صدا بزنم که جوابمو بده

3011 بازدید | 77 پست

میشه بگید😢 

آدم بی آزاری هستم..بد کسی را نمیخام هرگز،، مشکلات زیادی دارم..آدمای زیادی تو زندگیم گره انداختن و مشکل...هر چقدررررر از خدا میخام مشکلاتم رفع نمیشه....صبح ، شب ازش خواهش میکنم التماس میکنم گریه میکنم به درگاهش... منو نمیبینه😔

دیگه بریدم...از بس صلوات فرستادم ، ذکر گفتم ، صدقه دادم ، هیچی 

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

از ته قلبت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

⚪خاصیت سوره های قرآنی :

🔙سوره بقره : برای رد جادو و شفاء مریض

🔙سوره واقعه: مانع فقر

🔙سوره کوثر: مانع خصومت

🔙سوره ملک: مانع عذاب قبر

🔙سوره فاتحه: مانع خشم خدا

🔙سوره محمد: برای اخلاق

⬅سوره جن : برای وسوسه

⬅سوره حجر : برای برکت مال

⬅سوره کافرون: مانع کفر وقت مرگ

⬅سوره دخان: مانع ترس روز قیامت

⬅سوره تغابن : برای ادای قرض

⬅سوره کهف : برای بیدار شدن از غفلت

⬅سوره فتح : برای گشایش کار

⬅سوره صف : برای فتح و پیروزی

⬅سوره مزمل : برای مهر و محبت

⬅سوره حج : برای کامل شدن دین

⬅سوره مریم : برای هدایت دختران

⬅سوره احزاب : برای گشایش بخت

⬅سوره یونس : برای بچه دار شدن

⬅سوره جمعه : برای پیدا شدن مال

⬅سوره یاسین: مانع تشنگی روز قیامت

⬅سوره اعلی : برای هدایت جوانان

⬅سوره حجرات : برای زیاد شدن مال

⬅سوره یوسف : برای عظمت و بزرگی

⬅سوره مومنون : برای به راه راست رفتن

⬅سوره طور : برای پایدار بودن و برگشت مال

⬅سوره انبیا : برای رها شدن از بند و گرفتاری

⬅سوره اسرا : برای شفای مریض

⬅سوره حدید : برای محکم شدن و آرامش بدن

⬅سوره مجادله : برای برای مهر و محبت و معامله

⬅سوره ن والقلم : برای آسان شدن و درس خواندن

⬅سوره نمل : برای شفا مریض و برآوردن هر حاجتی

⚪خیلی ها گرفتارند، امیدوارم هر کسی که این متن را میخواند درهای رحمت خدای مهربان به رویش باز شود و گره مشکلاتش از راه بی گمان باز شود !برای همه دعا کنیم. امیدورایم درهای بسته ی زندگی تان خیلی زود و به آسانی باز شود ان شاءالله

@dl_bekhooda_bespar

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

همیشه صداتو میشنوه اما جوابش رو وقتی میده که به صلاحت هست... نصف شب و از ته دل من امتحان کردم و جواب گرفتم

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
باور کن از ته تهش صداش میزنم 

یکم صبور باش ی وقتایی ویتی بیخیال میشی همونی میشک میخاستی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

رها کن

رها کردن یعنی توکل، یعنی اینکه ایمان کامل داشته باشی که قطعا چیزی که از خدا خواستی رو به موقعش بهت میده و دیگه بابتش نگران نباشی، زجه و ناله و گریه و ناشکری نکنی

کنارش واجباتتم درست انجام بده و واسه زندگیت تلاش کن مطمئن باش ۱۰۰ درصد نتیجه میگیری

به محض اینکه رها کنی جواب میگیری

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤