2777
2789
عنوان

مهربونا واسه شفای یه مریض، حمد میخونین؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 56 پست

من خیلی تاپیکاتون دنبال میکردم

خودم مجردم ولی انقدددد خوشحال شدم از ازدواجتون انگار خواهرم ازدواج کرده

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی عزیزم❤️❤️

خدایا بخاطر ازدواج عاشقانه و همسرم ازت ممنونم😍❤️ 💍🙏مجردم امضام واسه قانون جذبه انقد نگین تو که امضات اینه چرا میگی مجردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله

ای جانم... ای جانم مبارکه... چقدر خوشحال شدم... برق از سرم پرید... کلی برات تو یه تایپیکی متن نوشتم... بعد ناامیدانه اینجا هی میخوندم پیامارو... حالم خیلی گرفته بود... الهی سفید بخت بشی.. الهی عاقبت بخیر بشی... خیلی خوشحال شدم ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️😍😍😍😍😍😍😍😍❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️🌺🌺🌺🌺🌺🌺

ای جانم... ای جانم مبارکه... چقدر خوشحال شدم... برق از سرم پرید... کلی برات تو یه تایپیکی متن نوشتم. ...

عزیزم. دیدم اون متنت رو. واقعا بهش نیاز داشتم، کار خدا بوده که واسم بنویسی🌷🌷❤

ممنونم ازتبریکت اما...

زندگیم نیاز به دعا داره

دوستئ گفت باید تاپیک میزدی و میگفتی حاجت روا شدی.

اما آخه از چی بگم؟!

من توی این مدتی که ازدواج کردم درست ترین کار رو سکوت دیدم. اگه تاپیک میزدم و راجع به زندگیم درددل میکردم باعث ناامیدی دیگران میشد...

من به امید زنده ام که روزی رابطه من و همسرم اصلاح بشه و بیام بگم منم خوشبخت شدم. بیام بگم آهای دخترا ناامید نشید که خدا دعاهاتون رو بی اجابت نمیذاره😭😭😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم. دیدم اون متنت رو. واقعا بهش نیاز داشتم، کار خدا بوده که واسم بنویسی🌷🌷❤ ممنونم ازتبریکت اما ...

سوره مزمل خیلی خوبه واسه رابطه زن و شوهر 

ولی کلا حرز امام جواد خیلی کمک میکنه

خواهش میکنم عزیزم 

سلام بله

عزیزم ایکاش سر عقدتون دعا می‌کردید برای ماهایی که هیچ دری برامون باز نمیشه(نه ازدواج، نه شغل و...) تازه عزیزی هم از ما گرفته میشه، حداقل مرگ خوب برسه..... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
سلاااام. ممنوووون از شما. چقدر شما مهربونی واسه کسی که نمیشناسی دعا میکنی. خیلی غافلگیر و خوشحال شدم ...

راحیل جان سلام  ازدواج کردی؟  هنوز پایه ثابت دعاهای توسل منی قبل از دخترم به شما دعا میکنم.... خبر خوشبختیت را بده 

عزیزم. دیدم اون متنت رو. واقعا بهش نیاز داشتم، کار خدا بوده که واسم بنویسی🌷🌷❤ ممنونم ازتبریکت اما ...

راحیل جان همین الان توی تاپیک ها دیدم ازدواج کردی خوشهال شدم خیلی ولی این که میگی مشکل دارم عزیز دلم همه مشگل دارند ولی شما مداومت کن به خوندن سوره ی مزمل معجزه میکنه خودم دیگه از زندگیم خسته شده بودم و تو فکر جدایی ولی برای مشکلات مالی شروع کردم به خوندن سوره ذاریات و مزمل و معجزه ش را در روابط با همسرم دیدم اونقدر بخون تا اثر کنه اصلا دو دقیقه طول میگشه 

راحیل جان سلام  ازدواج کردی؟  هنوز پایه ثابت دعاهای توسل منی قبل از دخترم به شما دعا میکنم ...

سلام. ممنووووونم. چه حس عجیب و قشنگیِ آدمهایی که نمیشناسنت دعات کنن😍😍😍

الهی به آبروی حضرت زهرا شاهد خوشبختی دخترتون باشین. الهی هر چی خیر و خوبیِ خدا بهتون بده

راحیل جان همین الان توی تاپیک ها دیدم ازدواج کردی خوشهال شدم خیلی ولی این که میگی مشکل دارم عزیز دلم ...

خداروشکر که نتیجه گرفتین، ان شاالله که روابطتون با همسرتون همیشه عالی باشه، چشم بد ازتون دور باشه.

ممنون به خاطر راهنمایی قشنگ تون🌷🌷🌷