2777
2789
عنوان

مهربونا واسه شفای یه مریض، حمد میخونین؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 56 پست

سلام راحیل مهربون..خوبی.. ازدواج کردی عزیزم؟

من خیلی وقته تاپیک ازدواجتو خونده بودم..الان ک خودم اومدم عضو نینی سایت شدم،یاد شما افتادم..خواستم بدونم ازدواج کردی ب امید خدا؟🥰

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
سلام راحیل مهربون..خوبی.. ازدواج کردی عزیزم؟ من خیلی وقته تاپیک ازدواجتو خونده بودم..الان ک خودم او ...

سلام مهربون. نه متاسفانه هنوز مجردم😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یک گروه چله صلوات هدیه به حصرت رقیه زدیم تو واتس اپ روزانه ۲۰۰ صلوات

۴ نفر نیاز داریم تا انشالله امشب چله رو شروع کنیم اگه مایلین شرکت کنین

https://chat.whatsapp.com/BYdf1o6O1Q13Nnau0ZohsE

اللهم صل علی محمد و ال محمد
سلام، هر شب نه، ولی گاهی میخونم

سلام چند ساله تونه و ساکن کجا هستید؟ خانم هستم خیالت راحت

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
سلام بله

سلام راحیل جان مبارک باشه❤️❤️چقدر خوشحالم ب خدا با اشک شوق دارم تایپ میکنم. شما منو نمیشناسی ولی من ب نیت شما و ی عزیز دیگ ای ختم هفت یاسین نخودکی انجام دادم اون عزیز مجرده برای ایشون دعا کنید. الهی ک خوشبخت باشی🙏🙏

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند