الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام چند ساله تونه و ساکن کجا هستید؟ خانم هستم خیالت راحت
تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله
سلام راحیل جان مبارک باشه❤️❤️چقدر خوشحالم ب خدا با اشک شوق دارم تایپ میکنم. شما منو نمیشناسی ولی من ب نیت شما و ی عزیز دیگ ای ختم هفت یاسین نخودکی انجام دادم اون عزیز مجرده برای ایشون دعا کنید. الهی ک خوشبخت باشی🙏🙏
یوسف میدانست درها بستهاند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند