2777
2789

ازت ممنونم. خدا خیرتون بده. تنتون همیشه سالم باشه و به دور از درد و بیماری🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به تو که داری پستم و می خوانی 

میشه برای سلامتی مامانم ۱ حمد و ۱ صلوات بفرستی

شاید ۱ دقیقه وقت بگیره اما مامانم حالش خوب شه😭😘

مرسی بچه ها مرسییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😘😘😘😘😘😘😘

من ۱۶ سالمه پس اگر با نظرم مخالفی ریپلای نکن 😎👊   من به هرچی بخوام  میرسم می دونید چرا؟ چون امید دارم.                                                                          امیدوارم یروزی بشم خانم دکتر♡  میشه برای رسیدن به آرزوم《دکتر شدن》 یه صلوات مهمونم کنی؟     من می توانم آره می توانم باید بتوانم چون قراره بشم خانم دکتر👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️                         یه دختر تهرانی😍 

سلام راحیل جان 

حالت خوبه 

در چه حالی 

خیلی وقته خبری ازت نیست عزیزم 

چه میکنی؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام راحیل جان  حالت خوبه  در چه حالی  خیلی وقته خبری ازت نیست عزیزم  چه میک ...

سلام مهربانو جان

شکر خدا

خبر که همچنان مجردم اما امیدم به رحمت خداست.

گاهی به اینجا سر میزنم. ممنون که سراغم رو گرفتی🌹😗

خودت چه طوری؟

سلام مهربانو جان شکر خدا خبر که همچنان مجردم اما امیدم به رحمت خداست. گاهی به اینجا سر میزنم. ممن ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکر که خوبی 

منم هستم 

ان شاءالله اتفاقها خوب سر راهت بیاد و خبرای خوش ازت بشنوم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
راحیل جان تو منا نمیشناسی ولی هر شب بعد دعای توسل برای خوشبختیت دعا میکنم ...انشالله یه ازدواج خیلی ...

سلاااام. ممنوووون از شما. چقدر شما مهربونی واسه کسی که نمیشناسی دعا میکنی. خیلی غافلگیر و خوشحال شدم این پست رو دیدم. امیدوارم دعا و نگاه حضرت زهرا سلام الله علیها و امام زمان همیشه شامل حالت بشه. هر حاجتی داری براورده به خیر بشه. تو زندگیت درمونده نشی🌹🌹🌹😍😍😍خداوند بهت خیر کثیر در دنیا و آخرت بده.

سلاااام. ممنوووون از شما. چقدر شما مهربونی واسه کسی که نمیشناسی دعا میکنی. خیلی غافلگیر و خوشحال شدم ...

سلام راحیل جون امیدوارم که خدا حاجتت رو براورده کنه منم برا دعا میکنم انشالاه که خدا بهترینها رو سر راهت بزاره ولی هیچ وقت توکلت رو از دست نده خدا ارحم الراحمینه