2777
2789

سلام دوستان چطورین

الان یه فیلم از دکتر هلاکویی گوش دادم میگفت اگه دوست ندارین توزندگیتون آدم بدبختی هستین.اگه دوست کم دارین هم بد بختین.منم ازاون آدمایی بودم که به قول هلاکویی بدبخت به حساب میام.دوران مدرسه بخاطر اتباه عودنم کسی باهام دوست نمیشد بعدازاونم اعتماد به نفسی  برای دوستی باگسی نداشتم.شما روابط دوستیتون چطوره؟چندتا دوست دارین و اگه دوست کم دارین یا ندارین اززندگیتون راضی هستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا خیلی کم بود تعدادشون الان یکم از پیله ی تنهاییم جدا تر شدم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نظرشخصی من اینه هلاکویی زیاد اغراق میکنه بعضی حرفاش قبول دارم اما بعضیاش رو نه...تو این دوره زمونه دوست خوب کمه

هنر زندگی کردن یعنی بپذیری بعضی از زخم ها هیچوقت کاملا خـوب نمیشن بعضی از دردها هیچ وقت عادی نمیشن بعضی از مشکلات شاید هیچ  وقت حل نشن اما با همه اینها نباید بزاری زخمهای کهنه زندگیت رو اداره کننده 

تنهایی بهتر از همنشین بد است 

تنها چیزی ک از درس عربی فهمیدم⁦⚔️⁩😁

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺