2777
2789
عنوان

هلاکویی میگه اون که دوست نداره بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست

دوستای دخترم تقریبا زیادن 

دوستای پسر کمترن 

من دبیرستان دوستام زیاد شدن دوران ابتدایی راهنمایی زیاد دوستی نداشتم 

حالا اینو بهت بگم بنظرم باهرکسی دوستی نکنی سنگین تری و زندگی بهتری داری

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی هلاکویی بگه وحی منزله؟ 

هرچی شرایط خاص خودش رو داره من دوستانه داشتم سالهای زیادی باهم بودیم ولی یه جایی راهمون از هم جدا شد حالام دورادور باهاشون گاهی در حد احوالپرسی رابطه دارم 

اصلا هم حس بدبختی ندارم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستان زیادی ندارم خیلیم خوشبختم😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دوست خوب نعمته اما بدشو خدا قسمت کسی نکنه بدبخت واقعی اونه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بد برداشت کردی عزیزم از این نظر میگه بدبخت که تنهایی باعث افسردگی میشه نه اینکه از تنهایی با خودت فرار کنیا ولی تنهایی زیاد و دور از اجتماع بودن باعث حس بد میشه از این نظر دوست خوب و زیاد داشته باشی خوبه که حالتو خوب کنه

خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی  مرسی که منو لایقش دونستی❤

با احترام اما حرفشونو قبول ندارم من از دبستان فقط با سه نفر دوست بودم ی اکیپ جنجالی مظلوم نما
اما متاسفانه سال دوم دبیرستان یکی از دوستامون توی تصادف فوت کرد و دقیقا یک روز بعد از دومین سالگرد اون عزیز دوست دیگمون فوت کرد
الان دو نفریم اما رسما دوست نیستیم خواهریم 

اگ اینجوریع من از ابتدا بدبخت بودم اما اینطور نبود من  تا دوم دبیرستان خوشبخت ترین انسان روی زمین بودم