2777
2789
عنوان

کسی از باسلام خرید کرده

179 بازدید | 14 پست

ب موقع میارن کلاه برداری ک نمیکنن؟ همونی ک بخوای هست یان؟ توروخدا جواب بدید ضروریه

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

اره من خرید کردم خوب بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاددد خرید کردم اولا نظرات رو خوب بخون با غرفه دار صحبت کن  توضیحات محصول رو هم بخون&nbs ...

مسخره نمیکنن؟ خوندم ولی گفتن ک وقت پاسخگویی توی پیام رو ندارن

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
من یبار خریدم دقیقا همون بود با قیمت مناسب.ولی یکی دو روز دیر اوردن

اها ممنون 

من خرید  میکنم همیشه...باید دقت کنی دیگ مثل خرید معمولیه فقط تو خرید نظرات رو حتما بخون...ببین ...

آها فقط قابلیت مرجوعی داره مثل دی جی یا ن؟

نه اغلب خوش برخوردن  نظرات خریدارها ، توضیحات محصول ، امتیازی که دادن ببین

باشه عزیزم ممنون

آها فقط قابلیت مرجوعی داره مثل دی جی یا ن؟

پشتیبانی خوبی داره من راضیم در مورد مرجوعی هم باید بپرسی برای من تا ب حال پیش نیومده ولی ی بار طرف دیر ارسال کرد پولمو ریختن ب حسابم بعد ک رسید دستم پولش بهش برگردوندم

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
پشتیبانی خوبی داره من راضیم در مورد مرجوعی هم باید بپرسی برای من تا ب حال پیش نیومده ولی ی بار طرف د ...

اونایی ک کسی ازشون خرید نکرده و نظری ثبت نشده چی خرید کردن عیبی نداره؟

اونایی ک کسی ازشون خرید نکرده و نظری ثبت نشده چی خرید کردن عیبی نداره؟

پیرو تایپیک دوست دختر داداشت که زبون درازی کرده از الان.

حتما تجدیدنظر کن

منم برا داداشم همینکار کردیم اشتباه کردیم واقعا پشیمونیم. از الان حساب کار دستش بیاد بهتره اگر نمیخواد که چه بهتر. چیزی که زیاده دختر نجیب.

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......