2777
2789
عنوان

دبستان پسرانه در مشهد🌹

360 بازدید | 3 پست

سلام دوستای مشهدی گلم🌹

وقتتون بخیر🌹

لطفا اگه در حومه اقبال لاهوری، یا کلا وکیل آباد دبستان پسرانه خوووووب و با سابقه میشناسید معرفی کنید. 

دبستان غیرانتفاعی که عاااالی باشه هم اگه میشناسید معرفی کنید. جاش مهم نیست

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

اگه مدارس امام رضا ثبت نام کنید خوبه،تو بلوار سجاد هست فکر میکنم البته بازم پرس و جو کنید... اگه از پایه اول و ابتدایی برن،متوسطه و مقاطع بالاتر هم میتونن بدون آزمون وارد بشن. از لحاظ سطح علمی هم بالا هست... تجربه دارم.

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

اگه مدارس امام رضا ثبت نام کنید خوبه،تو بلوار سجاد هست فکر میکنم البته بازم پرس و جو کنید... اگه از ...

ممنون از راهنماییتون🌹

محدوده واسشون مهم نیست عزیزم؟ 

و اینکه فشار الکی نمیارن به بچه ها؟ با آزمون های فشرده و...؟ 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنماییتون🌹 محدوده واسشون مهم نیست عزیزم؟  و اینکه فشار الکی نمیارن به بچه ها؟ با ...

خواهش میکنم🌷

محدوده براشون ملاک نیست.البته تا جایی که من میدونم.

از بچه ها آزمون میگیرن ولی فکر نمیکنم فشار بیارن...بازم باید خودتون تحقیق کنید😊

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️