2777
2789

سلام بچه ها من‌چن تا صورتم از این‌جوشای ملتهب و دردناک زدم هفته بعد مجلس داریم‌نمیدونم‌چی بزنم دیگه زود از بین بره روتین‌پوستی و ضد افتابم استفاده میکنم کیلیندا مایسینم از بس زدم دیگه هیچ تاثیری نداره روی جوشام یه جورایی صورتم عادت کرده بهش

صورتم به شدت چربه اگه محصولی هم معرفی میکنید لطفا قیمت مناسب باشه 

راهکار خونگیم دارید بگید لطفا 

ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا شماها چرا میخواین جوشاتونو از بین ببرین😁من که عاشق صورتمم حالا چه با جوش چه بی جوش

اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!

کرم کلوبتازول بگیر بزن روش بعدش کرم شرلی بزن زود خوب میشه من دوروز زدم کلا خوب شد اریترومایسین هم بزن خشکش میکنه الوواورا هم خوبه ماست هم خوبه 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️