2777
2789
عنوان

برادرشوهر آشغالم زنگ زده به شوهرم زنت با فلانی رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 23840 بازدید | 286 پست
هه اقا میگه حق داشتم دوقرتو نیمشم باقیه میگه هرکی بود باور میکرد

وقتشه واسه زندگیت یه تصمیم درست بگیری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه!آب شنگولی خورده تو حال خودش نبوده چشاش تا به تا دیده مردمو متهم کرده!چه شوهری داری؟یعنی به تو اعتماد نداره که این حرفو میزنه؟خاک تو سرش.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
از این برادر شوهر اسپرم اهدایی نگیر لطفا!

ن اصلا بمیرمم دیگه ابنکارو نمیکنم منه خرو بگو میخواستم چیکار کنم به شوهرمم گفتم که یا اسپرم اهدایی غریبه یا اصلا قید بچه رو بزن

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
نمیدونم خاک تو سرش بشع جگرمو خون کرد میکه حق داشتم باور کنم

منم یه اسکرین ازدرخاست دوستی یه پسرعوضی توسایت توگوشیم بود میخاستم تاپیک بزنم بدم بترکوننش بعداین اسکرینوتوگوشیم دید میگفت رضا کیه که نوشته میخواهد باشمادوست شود هرچیم براش توضیح میدادم باورنمیکرد دعوامون شدحسابی صبح پاشدم دیدم همه خونه روریخته بهم که دنبال گوشی مخفی میگشته دنیاروسرم خراب شد که من تا حالا حتی نگاه به نامحرمم نکردم پامو کج نزاشتم بعد این فکرمیکردمن بهش خیانت میکنم وگوشی مخفی دارم ازخونه زدم بیرون رفتم امام زاده دلم خیلی شکسته بود خییییلی نمیخاستمم خانوادم بفهمن چون پشتم نیستن نمیدونی چی بهم گذشت خورد شدم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
چی بگم عزیزم. خدا مشکلتو حل کنه. می تونم یه درخواستی ت. تاپیکت داشته باشم. اگه دوس نداشتی پاک می کنم ...

ن عزیزم بزار گلم

عزیزم این مسئله کوچیک نیست ممکن بود بلایی سرت بیاد  باید برخوردی بشه که خودشونو من جمله همسرت ...

اوهوم تو فکرش هستم شاید عصری رفتم بگم بهش 

دیوونه!آب شنگولی خورده تو حال خودش نبوده چشاش تا به تا دیده مردمو متهم کرده!چه شوهری داری؟یعنی به تو ...

هه خاک تو سرم بشه با این شوهرم