2777
2789
عنوان

برادرشوهر آشغالم زنگ زده به شوهرم زنت با فلانی رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 23840 بازدید | 286 پست
نمیدونم خدا لعنتش کنه قبل اینکه زن شوهرم بشم له پسر خالم گفته بود منو میخواد  هنوز سردردم به هی ...

اون برادر شوهرتو که تا ابد داخل آدم نبین هرگز 

حتی جواب سلامم نده 

یکم مخکم برخورد کن وگرنه منتظر هزار داستان باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خدا لعنتش کنه قبل اینکه زن شوهرم بشم له پسر خالم گفته بود منو میخواد  هنوز سردردم به هی ...

پس حدسم درست بود.مرتیکه روانی خاک برسرش بی غیرت مثلا دیگه زداداشش هستی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه میخوای بمونی با شوهرت همینو دست بگیر بگو چشمش دنبالمه کلا قطع رابطه کن اما اگه بمونی دور از جون ...

هرچی زه شوهرم میگم میگه حالش خوب نبود اینو گفته منظوری نداشته اصلا نمیفهمم چرا اینقد ریلکسه میگم اون دختره رو نگاه میکرده یعنی منم فکر اینو میکرده میگه حالش خوب نبوده بیخیال

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
به نظرم بشین با شوهرت حرف بزن منطقی باش قرار نیس هر ننه قمری از راه رسید به تو تهمت زد حرف طرف رو با ...

نمیدونم خاک تو سرش بشع جگرمو خون کرد میکه حق داشتم باور کنم

عزیزم به لطف علی، اصغر امام حسین انشالله بزودی مامان میشی برات صلوات فرستادم

ممنون عزیزدلم فدای دل مهربونت انشالله شماهم هرچی ازخدا میخایید بهتون بده ❤

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
بهتر نیست پدرت رو در جریان بزاری  خانوادت باید بدونن  این زیاده روی خانواه شوهر و شوهرته ...

نمیتونم میترسم بگم دعوا بشه اخه پدرم خیلی دوسم داره جانباز اعصاب روانم هست اعصابش خرابه بگم میره دعوا میکنه بدترم میشه

نمیدونم خاک تو سرش بشع جگرمو خون کرد میکه حق داشتم باور کنم

چی بگم عزیزم. خدا مشکلتو حل کنه. می تونم یه درخواستی ت. تاپیکت داشته باشم. اگه دوس نداشتی پاک می کنم

یه صلوات برا مادرم بفرستید. 🥺

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
نمیتونم میترسم بگم دعوا بشه اخه پدرم خیلی دوسم داره جانباز اعصاب روانم هست اعصابش خرابه بگم میره دعو ...

عزیزم این مسئله کوچیک نیست ممکن بود بلایی سرت بیاد 

باید برخوردی بشه که خودشونو من جمله همسرت جمع کنه

برادرشوهر که دهنش رو سرویس کن بزنگ پدرومادرش آبرو براش نذار اما شوهرتم خیلی بی لیاقته خیلی... به د ...

هه اقا میگه حق داشتم دوقرتو نیمشم باقیه میگه هرکی بود باور میکرد