2777
2789
عنوان

برادرشوهر آشغالم زنگ زده به شوهرم زنت با فلانی رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 23840 بازدید | 286 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اومد رنگ زد به شوهرم گفت بیا بیرون من اومدم شوهرم گفت بخدا اگه بیایی بیرون میکشمت اصلا نیایی ول ...

عزیزم یکم بیشترتایپ کن و لطفا جواب کامنتارونده اول بگو چی شده کامل بعد پرسشو پاسخ 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
با شوهرم قهر برادرشم فحش بارون کردم اسغال رو حالا بقیشوالان میگم

جواب کسیو نده زود تایپ کن دیگه 

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

شوهرم رفت بالاخره منم تا اومدم برم رسیدم درب خونه ماشینو حرکت داد رفتن حالا هرچی زنگ به گوشی شوهرم میزدم جواب نمیداد اصلا هم دلم نمیخواست زنگ بزنم به اون آشغال 

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
با شوهرم قهر برادرشم فحش بارون کردم اسغال رو حالا بقیشوالان میگم

برو خونه بابات

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بعد چند دقیق دیگه زنگ زدم بهش گفتم کجا بری.... فلانیو گفت مثلا محمد ( اسم شوهرم الکی) کیه دیگه هرچی گفتم شروع کرد چرتو پرت بهم گفتن فقط داشتم دیونه میشدم فکر کردم داره اینجوری میگه که اعصابمو خورد کنه تا شوهرم اومد

فقط عاشق اطمینان شوهرت بهت شدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

دیدم خیلی ریلکس داره میاد فقط داشتم میمردم از استرس وقتی اومد گفتم چی شد چیکار کردی گفت ولش کن برو تو این شغال رفته مشروب خورده هیچی نمیفهمه رفته ی فیلم ی دختره لخت آورده که بیا این زنته نگاش کن یعنی فقط دلم میخواست آتیشش بدم روانیو اینقد دلم شکست کع شوهرم این همه بیگنا منو اذیت کرد بعد از کجا بیشتر میسوزم که اون فیلم دختره رو نگاه میکرد فکر میکرده منم آشغال هیز