2777
2789
عنوان

برادرشوهر آشغالم زنگ زده به شوهرم زنت با فلانی رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 23840 بازدید | 286 پست
دیدم خیلی ریلکس داره میاد فقط داشتم میمردم از استرس وقتی اومد گفتم چی شد چیکار کردی گفت ولش کن برو ت ...

وای الهیی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم خیلی ریلکس داره میاد فقط داشتم میمردم از استرس وقتی اومد گفتم چی شد چیکار کردی گفت ولش کن برو ت ...

فک کنم برادرشوهرت البته ببخشیدا از توخوشش میادبعد بادیدن اون فیلم تورو تصور کرده خاک برسرش

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

من بودم محل سگ نمیدادم ب شوهرم با برادر شوهر احمقمم تا اخر عمر کلامی حرف نمیزدم اشغال

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

خاک توسرش با شوهرت حرف نزنیااااا

شوهرت عذر خواهی نکرد؟

❤️دنیام پسرام❤️

اگه میخوای بمونی با شوهرت همینو دست بگیر بگو چشمش دنبالمه کلا قطع رابطه کن اما اگه بمونی دور از جون خیلی ساده ای

😃

فک کنم برادرشوهرت البته ببخشیدا از توخوشش میادبعد بادیدن اون فیلم تورو تصور کرده خاک برسرش

نمیدونم خدا لعنتش کنه قبل اینکه زن شوهرم بشم له پسر خالم گفته بود منو میخواد  هنوز سردردم به هیشکی نمتونستم حرف بزنم اونم اینجا گفتم بکنم خالی شم دارم دیونه میشم 

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

به نظرم بشین با شوهرت حرف بزن منطقی باش قرار نیس هر ننه قمری از راه رسید به تو تهمت زد حرف طرف رو باور کنه ینی چی 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

برادرشوهر که دهنش رو سرویس کن بزنگ پدرومادرش آبرو براش نذار

اما شوهرتم خیلی بی لیاقته خیلی...

به دست و پاتم بیفته کمه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من بودم محل سگ نمیدادم ب شوهرم با برادر شوهر احمقمم تا اخر عمر کلامی حرف نمیزدم اشغال

با شوهرم قهرم بردارشم دیگه تف تورش نمیندازم آشغالو

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺