2777
2789

من قبلا با اکانت قبلیم خیلی از نامزدم گفتم اینجا ک یکسال باهاش بودم عقد نبوديم نشون بودیم ولی من بهم زدم حدود سه ماه پیش چون پارانوئید داشت 

چون من با اصرار خودم باهاش نامزد شدم بعد کات بابام خیلی عصبانی بود ازم به خون اون هم تشنه بود گفت اگه دوباره اسمشم بیاد تو این خونه میکشمت 

حالا چن ماه بود خبری نبود ازش امروز زنگ زد مامانم جواب داد گوشی خونرو زود قطع کرد مامانم نفهمید اونه 

تا شمارشو دیدم قلبم ریخت😔 بابام بفهمه هم اونو میکشخ هم منو چون میگه اون آدم درستی نیس تو پاشو تو زندگیمون باز کردی😔

من دارم واسه کنکور میخونم ولی امروز ک زنگ زد قلبم وایساد دیگه چیکار کنم حالا 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

هیچ کار زنگ زد جواب نده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش خودسر زنگ زده تو که کاری نداشتی 

خب میگم یه موقع پیش بابام زنگ میزنه عصبانی میشه باز منو سرزنش میکنه 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
هیچ کار زنگ زد جواب نده

اگه بابام جواب داد چی