2777
2789
عنوان

آدم خسیس وحال بهم زن

275 بازدید | 24 پست

سلام دوستانرعزیز عکس برای پروفایل خانداده شوهردارید خسیس کسی که فقط پولو میخواد بچه هاشو نمیخواد ونیازهای خودش فقط مهمه من آخه از مادر شوهرمرکه خیلی پولدارم هستن درخواست پول کردم بهم دوقرونیم نداد میخوام عکس پروفایل بذارم لااقل بفهمه شوهرم که میشناستون هیچ وقت ازشون پولی نخواسته

خیلییی خز این کارها

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشون کن

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

همسرت خودش میدونه ولی نمی‌خواد پیش شما از خانوادش بد بگه بیخیال عکس پروفایل چیه ازین کارا اصلا خوشم نمیاد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

واا داره براخودش داره توچه پرووطلبکاری ک طالب اموال اونا شدی این مساله شخصیشونه بتوربطی نداره ک 

یکم توقعاتتونو بیارین پایین تویه عروسی باچه رویی رفتی پول بخوای چون پولدارن دارن براخودشون دارن حدخودتونوبدونین خواهشا

زشته این کارها 

نیازتون رو از همسرتون‌بخواهید.  ایشون‌مسوول مستقیم تامین شما هستن نه مادر شوهر . حالا هر چقدر داشته باشه خودش میدونه و مالش

اگر همسر صلاح دونست از مادر میگیره 

حالا هی بگید عزوس ها خوبن مادرشوهر ها اه و تخ😏

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
مرده شورشو ببرن کثافت آخرش مال شماست نمیبره تو قبرش که با خودش

😐😐😐😐نظر زنداداشت راجع ب خانوادت چیه گلم

بدتر قیافه هم میگیرن واسم جواب سلامم نمیدن اصل نمیخوام ریختشونا ببینم حالم بد میشه ازین همه بی احترامی چون باهاشون زندگی میکنم هر روز جلو چشمن

حرفتون خیلی زشته ....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
حالا هی بگید عزوس ها خوبن مادرشوهر ها اه و تخ😏

مادرشوهر ها خیلی خوبن اما خیلی پر توقعن.

'خیلی خوب' مربوط به پسرشونه که گفتم و 'خیلی پرتوقع' مربوط به عروسشونه 😁

بعد هم ربط این مقایسه با مطلبی که استارتر نوشته چی بود دقیقا گلم؟ 

قهرمان خودت باش