2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله خداحفظشون کنه 

متولد چه سالی هستن؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خوب کردی اینجوری با هم گذاشتی 

ای جانم عزیزم خدا حفظوش کنه عاقبت بخیر بشن   

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

استارتر خدا حفظشون کنه خیلی نازن. 

ببخشید جسارتا براتون سخت نیست؟ 

من از پس یکی م به زور برمیام. رمز موفقیت تون چیه؟ اخلاقتون و مدل تربیتتون چجوریه که چهارتا بچه کلافه تون نمیکنن ؟

حتمأ بچه هاتون خیلی آرومن ؟

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
استارتر خدا حفظشون کنه خیلی نازن.  ببخشید جسارتا براتون سخت نیست؟  من از پس یکی م به زور ...

نه خیلی شیرینه

4تا بچه دارم یکی از یکی ماه تر   عشقای من ضحی ساره  علی  مسیح    کاربری5
تازه عضو شده که

نه مطمئنم ایشون بودن،اوایل تیر با همین عنوان اومدن،کلی هم بهش دروغگو اینا گفتن.

عکس لباس گذاشته بود ک از پیجای مختلف خریده بود واس بچه هاش و اسماشونم نوشته بود ضحی،سها،رضا و مسیح