2777
2789
عنوان

عروس چندتا رقص باید داشته باشه؟

1306 بازدید | 11 پست

من آخرین عروسی که رفتم چهارپنج سال پیشه یادم نمیاد چه شکلی بود . به جز رقص دونفره عروس باید تکی هم برقصه؟ عروسی ما جداست همون اول که عروس داماد وارد قسمت زنونه میشند رقص دونفره انجام میدند ؟ یا زمان دیگه ای داره

اول رقص دونفره بعد رقص بااهمه و شاباش گرفتن بعد که داماد رفت رقص تکی عروس

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه تانگو 

یه دونه از اون شاد های عشقولانه با دوماد 

یه دونه هم که همه که قاطی پاتی میشن میرقصن

یه دونه هم رقص چاقو

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈

من رفتم یه عروسی تکی رقصید با داماد رقصید با دوتا مادرا با دوتا پدرا با خانواده خودش با دخترعموهاش بعد برا همه یه کم تاپ داد و گفتن دیگه برین شام تقریباً مثل شو بری تماشای رقص😐

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

اولش که میای نمیرقصی خب میشینی سنگین رنگین , برا ما اینجوری بود که اول. اومدیم همه نزدیکا رقصیدن چون عروسیم مختلطنبود بعد داماد رفت. بیرون و من با اشناها رو دوستام رقصیدم یدورم با مامان ها و خواهرا , بعد که داماد اومد یه رقص تکی داشتم بعدش یه رقص دو نفری با داماد و یه رقص ازون عشقولانه ها 

من رفتم یه عروسی تکی رقصید با داماد رقصید با دوتا مادرا با دوتا پدرا با خانواده خودش با دخترعموهاش ب ...

چقدر بدم میاد اینجوری باشه عروسی . دلم میخواد همه وسط باشن باهم برقصیم خوش بگذره. البته به جز رقص دونفره و رقص چاقو

من رقص تکی دوست ندارم میشه انجام نداد ؟ بدم میاد من برقصم بقیه دست بزنن 😂

😂😂اره میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من انقدر عقدم رقصیدم به مدل های مختلف مامانم گفت بشین دیگه بی آبرو شدیم رفت😑

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
چقدر بدم میاد اینجوری باشه عروسی . دلم میخواد همه وسط باشن باهم برقصیم خوش بگذره. البته به جز رقص دو ...

اره منم اهل رقص نیستما ولی تهوع آور بود همش بشینیم آهنگ رقص ببینیم

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫