2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. اینو نزدم تا حالا. ولی چند هفته است ژل شستشوی پوست چرب دیپ سنس میزنم. خیلی باحاله‌.😍

جوش نمیزنی؟ 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من نارنجیشو دارم . خیلی معمولیه 

میگن جوش هارو هم کم میکنه درسته؟

ارزش خرید داره پشیمون نیستید؟

نه. اینو نزدم تا حالا. ولی چند هفته است ژل شستشوی پوست چرب دیپ سنس میزنم. خیلی باحاله‌.😍

سینره استفاده کردی ؟؟ من میخام ازش بگیرم الان مارک شمارو دیدم دودل شدم خودشم صورت خشکه برم حموم بیام صورتم زبر میشع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من که باهاش جوش نزدم. خیلی به پوستم ساخت.بوی ملایمی داره، اصلا پوستو خشک و زخمت نمیکنه ولی چربی اضاف ...

اها ممنون عزیزم از کجا میشه تهیه کرد؟