2777
2789
عنوان

منظورش چیه از این جمله

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 37 پست

اگه قبول کردی میدونسته

اگه رد کردی بازم میدونسته

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختره دوست مدرسمه اره ردش کردم و خوشحالم چون چالش بود اکع قبول میکردم ب فنا می‌رفتم

همجنسگراست😐

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻

والا من ب گوشیم ناشناس زنگ میزد ج نمیدادم‌میترسیدم‌🤣 بعد ی شماره ی ماه بمن زنگ میزد رد میزدم اخر اس داد فلانی ام دختر بود

بعد زنگ زده میگه من داشتم امتحانت میکردم ک برا پسرعموم بیام خاستگاریت🤣مث خنگا جواب دادم رف پشت سرشم نگاه نکرد🤣

یک عدد دهه هفتادی

يني اگ بهش پا دادي منظورش اينكه ميدونسته تو نخشي اگرم ردش كردي ك ميدونسته بهش فكرم نميكني

من ازش خوشم میومد ینی تقریبن روش کراش داشتم

ولی رد کردم اونموقع ولی وقتی دیدم ک اینجوری با دوستاش از پشت می‌خندیدن خیلی بهم ریختم:)

من ازش خوشم میومد ینی تقریبن روش کراش داشتم ولی رد کردم اونموقع ولی وقتی دیدم ک اینجوری با دوستاش ا ...

تو روش کراش داشتی؟😐😐😐

توام همجنسگرایی؟

نه چون دختر بود ولی خب نمی‌دونم چرا خیلی بهم برخورد ینی ناراحت شدم و از اون روز باهم خیلی حرف نزدیم

ینی چی دختر بهت گفته روت کراش داره😐مثلااگ چالشنبود و تو ام قبول میکردی مثلا میخاستین چکا کنین😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ینی چی این عن بازیا جدیده😐

وای😂😂😂😂

لعنت بهش روت کراش داشته ومیدونسه ازش ناراحت میشی وقتی بدونی کات کن

ینی چی ؟ منظورت چیه؟

خب اگه روم کراش داشت تنهایی بهم می‌گفت ن اینکه صدا خنده ی دوستاش از پشت بیاد