2777
2789
عنوان

کبد چرب و اضافه وزن و شیردهی

1188 بازدید | 10 پست

دو ماه بعد زايمانم متوجه شدم کبدم دژ حال چرب شد نه.رفتم پیش متخصص تغذیه که وزنم پایین بیاد و میدهم خوب بشه و بتونم شیر بدم که شیرم خیلی کم شد و ولش کردم دکتر رو.الان بچه م نه ماهشه و می خوام رژیم بگیرم ولی دوباره شیرم کم شده.از یه طرف عذاب وجدان دارم از یه طرفم به فکر سلامتی خودم هستم خیلی سردرگمم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم دارم رژیم شیردهی می گیرم ولی حجم غذام زیاده وزنم پایین نمیاد که خیلی کم میاد.شيرمم کم شده.پسرم کمکی می خوره روزی یه بار شیرخشک میدم.می ترسم شیرم قطع شه کلا.از یه طرفم نگران خودمم

خاکشير خوردم با آب گرم گلاب به روت بالا آوردمش خیلی بده .قرص رو دکتر داده?تو شیردهی مجازه?

نه خودم از داروخانه گرفتم برای کبد چرب هست به گمونم تو شیردهی ایرادی نداره یه سرچ بکن لیورگل ۱۴۰