2777
2789
عنوان

همسرم مشکوک به کروناست😔

181 بازدید | 22 پست

دستپاچه شدم

نمیدونم چیکار کنم که حالش زود خوب بشه

نگرانم خیلی زیاد

غریبم هستم.

براش دعا کنید

اگه راهکاری هم دارید بگید لطفا

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا زودتر خوب میشه عزیزم نگران نباش

منم یبار گرفتم، خودم که از در خونه بیرون نمی‌رم از مادرشوهرم گرفتم که همه جا میره، الآنم یه دوز واکسن زده فکرده ایمن شده باز مهمونی و مسافرتاشو از سر گرفته. خستم کرده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

[QUOTE=199378113]استرس نداشته باشین خوب میشه سوپ و آش درست کن توش قلم بنداز آب میوه طبیعی آب سیب و هویج بگیر بوقلم ...[/QUOT

ممنونم

قرص ویتامین میشه مصرف کنه یا نه؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

اصلا نگران نباش، اگه سرفه تنگی نفس داشت حتما پیگیر شید اگه نه نوع خفیف اصلا ترس نداره فقط بهش مایعات بده غذا فقط سوپ، اصلا غذای سنگین سرخ کردنی فست فود بهش نده، قرص جوشان، دمنوش بابونه اویشن پونه عالیه و شربت لیمو عسل، لیمو تازه بگیر تو آب و چای کمرنگ بچکونه بخوره و کنارشم قرصایی ک پزشک میده 

انشالا زودتر خوب میشه عزیزم نگران نباش منم یبار گرفتم، خودم که از در خونه بیرون نمی‌رم از مادرشوهرم ...

من مدتهاست مادرم رو هم ندیدم حتی

من مدتهاست مادرم رو هم ندیدم حتی

من فقط مامان بابامو میبینم، از اول کرونا اصلا اقواممو ندیدم ولی مادرشوهرم! با منم دعوا می‌کنه که تو اهل خوشگذرونی و تفریح نیستی! میگم هرچیزی وقتی داره ولی نمی‌فهمه که

به شوهرت مایعات زیاد بده، دمنوش و میوه خیییلی بخوره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت