2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

109 بازدید | 15 پست

برام یه خاستگار اومد همچی تموم ماهم شرایطو گفتیم اونا هم گفتن باهم به توافق رسیدم گفتن برای خاستگاری رسمی و ازمایشا زنگ میزنن الان سه روز گذشته هیچ خبری نیس یه زنگم نزدن حالم خیلی بده هرکی زنگ میزنه فک میکنم همونا هستن ولی هیچ به هیچ خیلی بده انتظار😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا حالت بی مورد بده چشم انتظار نباش این نشده یکی دیگه بهتر

همه هم سنو سالام حتی کسایی که 4 سال ازم کوچیکترن ازدواج کردن خیلی ذوق و شوق داشتم ولی ایندفعه هم فک کنم نمیشه واسع کن😭😔

۱۸ سالته؟؟؟منتظر نباش امیدوارم که زنگ نزننعزیزم میتونی کلی زندگی کنی تجربه کنی درس بخونی و..چرا از ا ...

حوصله درس ندارم حوصله هیچی ندارم دلم میخاد زودتر ازدواج کنم بلکه یه دل خوشی داشته باشم تو زندگیم

اره

نمیدونم اطرافیان شما تو ازدواج چی دیدن ولی هیجانی انتخاب نکنی که دراخرم ختم بشه به طلاق البته امیدوارم هرگز چنین نشه اما الان تاثیر افراد روت دیده میشه و تاثیرپذیری داری از حرفاشون لطفا حرفاشون اولویتت نباشه ایندتو ببین نه حرف مردمو و اینکه انشالله هرچی خیره غصشو نخور

همه هم سنو سالام حتی کسایی که 4 سال ازم کوچیکترن ازدواج کردن خیلی ذوق و شوق داشتم ولی ایندفعه هم فک ...

ازدواج هنره که میخای ذوق کنی براش

سنت کمه دلت به ازدواج خوشه که چی؟!

برو دنبال کار تلاش پیشرفتت دلتو با هدفای بهتر خوش کن اخه اردواجم شد دلخوشی