خانوما دخترم ۳سال و نیمشه، شبا میخوابونمش رو تختش خودمم زیر تخت دراز می کشم تا خوابش ببره، وقتی خوابید پا میشم میرم از اتاقش بیرون، ۲شبه که اینجوری میخوابه تا صبح ۲ بار بیدار شده صدام میکنه من میام پیشش میخوابه،الان شب سوم گریه میکنه میگه نرو از اتاقم بیرون ،منم باهاش حرف میزنم قول میدم میگم هر وقت صدام کنی من میام پیشت،حالا بنظرتون کار درستی میکنم ؟همین کار ادامه بدم؟راهنمایی کنید دلم براش میسوزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره.ماهم پسرمون ۳سالش بود جای خوابش رو جدا کردیم.مامانم میگفت کوچیکه گناه داره ولی به نظرم بچه ها عاقل هستن مخصوصا پسر.قبلا تختش بغل تخت خودمون بود ولی دیگه باید جدا میخوابید.۷ماه میگذره.یه وقنایی بهونه میگیره که پیشمون بخوابه ولی بعد که خـواب رفت میبرمش رو تختش
من پسرم از ۱۴ ماهگی تنها می خوابی تا ۳ سالگی اما الان حدود یکساله که بیدار میشه خودش راه می افته میاد وسط ما می خوابه اوایل خیلی مبارزه می کردم با این کارش اما مامانم دعوام کرد گفت خودتم همینجور بودی بجه میاد بغلت بزار بخوابه احساس امنیت کنه خودش بزرگ میشه از سرش می افته🌙
بنظرم اول از خودت جداش کن بعدا ببرش توی یک اتاق دیگه،بچه سنش کمه و حق داره بترسه،من پسرم و از ۲.۵ که شد واسش جا انداختم کنار تخت خودمون،همونم به زور میخوابه و عادت کرده.
اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403