2777
2789
عنوان

چجوری میشه سر زن تلافی کنم

149 بازدید | 16 پست

امروز شوهرم سوییچ داد که ماشینو از پارکینگ درارم بزنم جلو پنجره خونه تو پارکینگ بودیم سوارماشین شدم همون لحظه چندتاخانم اومدن وایسادن نزدیک ماشین منم سویچ پیچوندم دستی کشیدم اومدم استارت بزنم حواسم نبود تو دندس پرید جلو دیگه جمعش کردم زدم از پارکینگ بیرون ....تا نگو زن گفته بوده زنیکه نفهم شوهرمم شنیده دعواشون شده بود یه خیاطی زنونه هم تو پارکینگمون هست که اومد سریع بیرون با زن همصدا شد با شوهر من دعوا اخرش رسیدم که خیاط میگفت اگه بچه منو زده بود تیکه تیکه میکردم زنتو 

حالا میخوام سر خیاط تلافی‌کنم بنظرتون چجوری میشه تلافی کرد ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رانندگیت خوب نیست اگر تو ازمون بودی ردت میکرد باید همون جا جوابشو میدادی

چه حرفیه 

مرد و زنای چند سال راننده هم  براشون پیش میاد ربطی نداره که رانندگیش خوب باشه یا بد

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
چه حرفیه  مرد و زنای چند سال راننده هم  براشون پیش میاد ربطی نداره که رانندگیش خوب ب ...

این یا کم رانندگی کرده که یادش رفته 

یا متاسفانه خوب یاد نگرفته

من تو دوستام زیاد دیدم که متاسفانه خوب یاد نگرفتن و بعدا دردسر شده واسشون

این یا کم رانندگی کرده که یادش رفته  یا متاسفانه خوب یاد نگرفته من تو دوستام زیاد دیدم که متا ...

اگر که خب حرفه ای نشده بله خیلی موافقم

خودم شخصی و سراغ دارم زد به یه ادم و ...دلیلش هم نابلدی بوده

در هر حال رانندگی شوخی بردار نیس چون جان عابربن مطرحه

مخصوصا که عابرین از جاهایی گذر میکنن که غلط هم هست حتی مقصر هم باشن اون عذاب وجدانه رو چیکار باید کرد!

اما من موندم این خانم کاری نکرده اونا ریختن دعوا😂

اگر که خب حرفه ای نشده بله خیلی موافقم خودم شخصی و سراغ دارم زد به یه ادم و ...دلیلش هم نابلدی بوده ...

اره منم همینو میگم که چرا الکی دعوا راه انداختن

البته بگم من خودمم شش بار رد شدم بار هفتم قبول شدم خخخخخ

انقدر خوشحال بودم که بعد مهر زدن افسر داشتم دیوانه وار تو کوچه می دویدم

اره منم همینو میگم که چرا الکی دعوا راه انداختن البته بگم من خودمم شش بار رد شدم بار هفتم قبول شدم ...

عیب نداره فدای سرت 

منتها خیلی تمرین کن کذشته از جان ادما بعدها که حرفه ای شدی دلت برای ماشینت میسوزه که خدایی نکرده زمان گذشته مثلا خط و خش انداختی 

از طرفی میگن بلد نیس ماشینش خوردس

عیب نداره فدای سرت  منتها خیلی تمرین کن کذشته از جان ادما بعدها که حرفه ای شدی دلت برای ماشینت ...

درسته

اتفاقا مربی هم گفت که بعد گواهینامه باید رفت دوره تکمیلی رو طی کرد و مهارت بیش تر بشه