2777
2789
عنوان

مامان شما هم؟

111 بازدید | 12 پست

با مامانم بدجور دعوا کردیم حرفا  پانزده سال پیشو که من بچه بودم هنوز سرم میکوبه . کار خاصی نبود فقط دوس پسر اینا داشتم . قهمش لهم میگه خراب . امروز بدجور دعوا کردیم . خاهرم پانزده سالشه هر کاری میزاره میکنه بعد امروز میگه نمیزارم بره کلاس تقویتی مث تو خراب میشه . من متاهلم بچه هم دارم زندگیمم خوبه . با مامانمم زیاد رفتو امد داریم هفته ای دو بار . چن بار شنیدم اینجور میگه 

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز خاهرم اومد گفت منم نرفته بودم دعوا کنم رفتم خونه تکونی میکنه کاراشو کردم بعد یهو گف توم مث خاهرتی اینا منم خیلی نارات شدم . هر حرفیم بگم اتفاقی بیفته میره به خاهراش میگه اونروزم یکم باهاش حرف زدم همه رو خالم گفته . خیلی ناراتم مامان شمام اینجوره

اره خونمون بیس دیقه راهه با ماشین هر وقت هر چی بگه گوش میکنم . ناراحتیم از اینه چرا کارا گذشته رو پیش خاهرم میکوبه سرم .الان باهاش قهر کردم اومدم خونمون

بهش بگو اون موقع من بچه سن بودم نمیدونستم نادون بودم الان که چسبیدم به زندگیم بعدشم تا کی مامانت میخ ...

میگم  . ببخشیدا میگه ق ه ب ه ا ی . اصلا کارا بچه ها خاهرشو نمیبینه . اونا هر کاری میکننن . اما اصلا نمیبینه و میگه اونا خوبن شماها بد . نه خاهر برادرام نه بابام رو قبول داره . فقط مادر خاهر خودش اونا زندگی اصلیشن . شما جا من بودین چیکار . دلم میترکه

میگم  . ببخشیدا میگه ق ه ب ه ا ی . اصلا کارا بچه ها خاهرشو نمیبینه . اونا هر کاری میکننن . اما ...

دقیق مثل مامان من خواهرزاده هاشو میبره تو ۱۰۰ کیلومتر آسمون منو میکوبه تو ۵۰۰ کیلومتر زمین

دقیق مثل مامان من خواهرزاده هاشو میبره تو ۱۰۰ کیلومتر آسمون منو میکوبه تو ۵۰۰ کیلومتر زمین

توم مثل منی . این به من میگه خراب خیلی ناراحتم خیلی . تو چطور برخورد میکنی باهاش . من امروز قهر کردم اومدم 

توم مثل منی . این به من میگه خراب خیلی ناراحتم خیلی . تو چطور برخورد میکنی باهاش . من امروز قهر کردم ...

تحمل)  تو خوبه شوهر کردی من باید تحملش کنم 

خواهرزادش روزی با یه نفره بعد به من میگه ازش یاد بگیر نگاه چقد خانومه فقط وقتی حرف میزنه میرم تو اتاق هنسفری میزارم تو گوشم صداش نیاد 

تحمل)  تو خوبه شوهر کردی من باید تحملش کنم  خواهرزادش روزی با یه نفره بعد به من میگه ازش ...

خاهرمم مجرده . اونم مث تو اذیت میکنه به اونم میگه ق ه ب ه