با مامانم بدجور دعوا کردیم حرفا پانزده سال پیشو که من بچه بودم هنوز سرم میکوبه . کار خاصی نبود فقط دوس پسر اینا داشتم . قهمش لهم میگه خراب . امروز بدجور دعوا کردیم . خاهرم پانزده سالشه هر کاری میزاره میکنه بعد امروز میگه نمیزارم بره کلاس تقویتی مث تو خراب میشه . من متاهلم بچه هم دارم زندگیمم خوبه . با مامانمم زیاد رفتو امد داریم هفته ای دو بار . چن بار شنیدم اینجور میگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره خونمون بیس دیقه راهه با ماشین هر وقت هر چی بگه گوش میکنم . ناراحتیم از اینه چرا کارا گذشته رو پیش خاهرم میکوبه سرم .الان باهاش قهر کردم اومدم خونمون
بهش بگو اون موقع من بچه سن بودم نمیدونستم نادون بودم الان که چسبیدم به زندگیم بعدشم تا کی مامانت میخ ...
میگم . ببخشیدا میگه ق ه ب ه ا ی . اصلا کارا بچه ها خاهرشو نمیبینه . اونا هر کاری میکننن . اما اصلا نمیبینه و میگه اونا خوبن شماها بد . نه خاهر برادرام نه بابام رو قبول داره . فقط مادر خاهر خودش اونا زندگی اصلیشن . شما جا من بودین چیکار . دلم میترکه