aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4487 عنوان پارتنر زبان انگلیسی 47 بازدید | 4 پست خانم هستم و دنبال یه پارتنر خانم برای تقویت مکالمه هستم.سطح ام هم تقریبا متوسطلطفا هر کس دوست داره و شرایطش رو داره اینجا پیام بذاره تا بیشتر صحبت کنیم خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات 1400/04/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20800 برو کلاب هاوس روم های زیادی هست سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4487 برو کلاب هاوس روم های زیادی هست اصلا نمیدونم چجور برنامه ای هست.باید حتما یه نفر دعوت نامه برام بفرسته تا بتونم نصبش کنم؟ خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20800 اصلا نمیدونم چجور برنامه ای هست.باید حتما یه نفر دعوت نامه برام بفرسته تا بتونم نصبش کنم؟ اره عزیزم من دعوتنامه ندارم وگرنه برات میفرستادم سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
aooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 4487 اره عزیزم من دعوتنامه ندارم وگرنه برات میفرستادم مرسی عزیزم خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات