2777
2789

سلام بر همه 

من حالا غیر نماز و روزه ک واجباتمه،

ولایت فقیه رو هم قبول دارم،

رای هم دادم

به ائمه هم علاقه دارم 

چند روز پیش یه پیج هم برا امام علی علیه السلام زدم تا درمورد ایشون و حدیثاشون و داستانهایی ک هست مطلب داخلش بذارم.

حالا دیروز ب شوهرم راجع این پیج گفتم، بهم گفت چقد املی، جهان سومی هستی دیگه، ذهنت بستست و اینجور حرفا.

من بهش گفتم اگه این چیزا املی و جهان سومی بودنه من ب امل بودن و جهان سوم، اصلا جهان صدم بودن هم راضیم.

حالا بنظرتون واقعا اینا نشونه ی امل بودنه؟

(شوهرم اعتقادات مذهبیش خیلی کمه،)

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

من کاری ب اعتقادات ندارم..ولی هرکس اعتقادات و طرز فکر(هرچی ک باشه) یک نفرو مسخره کنه ب نظرم میشه بهش گفت امل جهان سومی فلان

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

نہ عزیزم خوب اعتقادات این شکلیہ چہ ربطی بہ امل بودن دارہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام .. شما به همون چیزی ک حالتون رو خوب میکنه بدون توجه ب ری اکشن هر کسی ادامه بده 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

من هیچ کدوم ازاین کارهایی که می کنین رونمی کنم ولی به کسی که این کارارومی کنه احترام می ذارم چون عقایدهرکس فقط به خودش مربوطه وکسی که عقایدکس دیگه رومسخره می کنه امل ترینه

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

الان وقت این حرفا نیست

ولی بهتر نیست با کسی

ازدواج میکردید که

اعتقاداتش مثل خودتون بود؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

اعتقادات مذهبی رو کاری ندارم 

ولی رای و نمیدونم چی بگم با این اوضاع مملکت و هرج و مرج بودنش 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

نه گلم... اتفاقا اعتقاده که به آدما انگیزه و انرژی زندگی میده... حالا این اعتقاد به هر چیزی می تونه باشه...

خوش بحال شما که به چیزای والا اعتقاد دارید...

درباره نهج البلاغه زیاد بذار.. بعضی از احادیثش آدمو متحیر می کنه...

با همسرت هم اصلا بحث و جدل نکن جری تر میشه

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

اگر open mind باشی نه

Open mind بودن به معنی داشتن سبک خاصی از عقاید پوشش و...نیست 

کسی open mind هست که ذهنش برای شنیدن و دیدن چیزایی که قبلا ندیده و نشنیده و عقاید قبلیش متفاوته باز باشه 

اگر اینطور نیست با هر عقیده یا پوشش و... امله ادم .

الان وقت این حرفا نیست ولی بهتر نیست با کسی  ازدواج میکردید که  اعتقاداتش مثل خودتون بو ...

دیگه ده سال گذشته 

ولی خب تظاهر ب مذهبی بودن کرد اولش

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

عزیزم تنها مسیر آرامش بهت کمک می کنه بفهمی راهی که میری درسته یا غلط اینجا احتمال دعوا هست 

درباره ولایت فقیه کلی صحبت کرده دلیل آورده چرا باید قبول کنیم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بگو تو ک جهان اولی یاد نگرفتی ب عقاید دیگران احترام بزاری 

(این رفتار همسرتون همش اثرات مخرب فضای مجازیه) 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.