2777
2789

سلام دوستان

همسرم ۱۵ روز پیش علایمش شروع شد و دوره سختی رو گذروند متاسفانه هرکار کردم دکتر نیومد تا اینکه خیلی بیحال شد و به زور بردم دکتر سی تی اسکن نوشت و تقریبا ۲۰ درصد ریه ش درگیر بود و قرص فاویپیراویررو و... رو تجویز کردن کلا مشکل تنگی نفس وسرفه شدید نداشتن و اکسیژن خونشون اخرین بار ۹۴ بود

حالا سوالم اینه احتیاج هست بازم بره دکتر ؟ از کجا بفهمیم ریه ش خوب شده

الان علایمی نداره فقط دهنش تلخه و خیلی کم سرفه تا کی باید قرنطینه بمونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه خدا رو شکر خطر رفع شده...تا ۲۱ روز قرنطینه لازمه...درگیری ریه ی پایین خودش به مرور زمان خوب میشه..اینو از یه دکتر شنیدم.

دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
سی تی اسکن هزینه ش زیاده لازمه حتما دوباره بره؟ خودش میگه اکسیژن خونم بیاد بالا یعنی خوب شدم درسته؟

نمیدونم....بخدااااامن اسکن دادم ...راهنمایی اشتباهی نکنم چون خطرناکه..از دکترش بپرسی اون واردن

اللهم عجل لولیک فرج 

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید
علائم اش چطوری شروع شد
من خیلی ترسیدم خاله ام هفته پیش دوشنبه اومد خونمون 

پنج شنبه علائم دار شده ولی دکتر نگفته قطعاً کروناست و سی تی اسکن داده ریه اش پاک بوده

من نقص سیستم ایمنی دارم خیلی میترسم خودم کلاً خونه ام هیچ جا هم نمیرم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اصلا هیچ علامتی که بفهمیم ریه ش درگیره نداشت

ینی حتی سوزش و درد وسط قفسه سینه هم نداشتن؟؟؟اخه ما ۵درصد بود این علامت رو داشتیم ،یا حالت سنگینی روی قفسه سینه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
عزیزم میشه منم راهنمایی کنید علائم اش چطوری شروع شد من خیلی ترسیدم خاله ام هفته پیش دوشنبه اومد  ...

از سردرد شروع شد اونم دوروز 

بعد بدن درد و تب و بیحالی شدید گلو درد وحشتناک که نمیتونست اب دهنشو قورت بده

.

اصلا نترسید الکی به خودتون استرس ندید انشالله که چیزی نیس

ینی حتی سوزش و درد وسط قفسه سینه هم نداشتن؟؟؟اخه ما ۵درصد بود این علامت رو داشتیم ،یا حالت سنگینی رو ...

هیچی اصلا سرفه زیادم نداشتن برا همین نمیومد دکتر

بعد سی تی اسکن خودمون تعجب کردیم که علایمی نداشت 

همسرم فقط از گلو درد و بدن درد و بیحالی اذیت شد

از سردرد شروع شد اونم دوروز  بعد بدن درد و تب و بیحالی شدید گلو درد وحشتناک که نمیتونست اب دهن ...

ممنون عزیزم انشاالله که هم شما و هم همسرتون سلامت باشید
شمارش تنفس برای ارزیابی ریه فکر کنم کمکتون کنه تو گوگل بزنید تعداد نرمالش تو یک دقیقه رو ارزیابی کنید

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
هیچی اصلا سرفه زیادم نداشتن برا همین نمیومد دکتر بعد سی تی اسکن خودمون تعجب کردیم که علایمی نداشت&n ...

عجیبه واقعا ،پس راضیشون کنید ی سی تی دیگه بدن حتما

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️