2777
2789
سلام عشقم خوبی😍 منم بخاطر تب و اینکه بابای مامانم تازه فوت شده بوده درگیر مراسم تشیع و ختم بودن و ...

سلاممممم چطوری تو عزیزم خوبی😍قربونت منم خوبم عزیزم😙😙

الهیییی 

خدا بیامرزه پدربزرگتو

😂من مامانم هنو فحشم میده میگه پیرم کردی بس بچگی اذیت شدم باهات 

ظاهرا من خیلی مریض میشدم مامانمم میترسیده بخاطر تشنج 

بعد همون موقع هم میگفته من دیگه غیر ایی بچه نمیخام😣

😐فقط الان نمیدونم چرا سه تاییم😂😂 ولی کلا من بچگی همش مریض میشدم تجربه همه مریضیا رو دارم😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

انشالا شفا پیدا کنه . منم لوبل خوردم چیزی نیست فقط مانع تشنج میشه موقع قطع داروهم باید کمش کنه اول ...

یدفعه ای اینجور شد کوچیکی،بعد فوت بابام،عزیزم یه دارو دیگه نه ساله میخورده و تشنج نداشته،چن سال پیش یبار همین دارو‌رو دکترش دوزشو کم کرد،ک تشنج کرد باز دادیمش،الان۱۸سالشه نفسم،دکترشو عوض کردیم دکترش گفت چرا نه ساله میدونستین تشنجش با این دارو کامل از بین نرفته الان فکر دکتر عوض کردن افتادین،الان گفته لوبل بخوره،میترسم میگم بخاطر عوض کردن دارو یوقت زبونم لال اینجور نشه باز،چن سال پیش ک اینحور شد کل خاک کوچه رو کردم تو سر خودم،تنها عشق زندگیمه،تو بگو من چیکار کنم،شبا تا صبح بیدار باشم مواظب باشم؟؟؟؟؟

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممم چطوری تو عزیزم خوبی😍قربونت منم خوبم عزیزم😙😙 الهیییی  خدا بیامرزه پدربزرگتو 😂من ...

ممنون فداتشم 😍 الهی شکر همیشه خوب باشی

ممنون عزیزم خدابیامرزه رفتگانتون رو ❤

😂😂😂😂 اخییی سه تا😂😂😁😍 

خب بچه اول برا تجربه جمع کردنه حتما 😁😁😂

الهی سالم و سلامت باشین همیشه😍🥰

و گاهی زندگی ، تمام زیبایی اش را در قالب یک شخص به تو هدیه می دهد ... 🩷✨️

ممنون فداتشم 😍 الهی شکر همیشه خوب باشی ممنون عزیزم خدابیامرزه رفتگانتون رو ❤ 😂😂😂😂 اخییی ...

😂😂😂😂قربونت عزیزدلم 😙😙😙

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

یدفعه ای اینجور شد کوچیکی،بعد فوت بابام،عزیزم یه دارو دیگه نه ساله میخورده و تشنج نداشته،چن سال پیش ...

نمیدونم چی بگم عزیزم،😔 ولی دنبال یه دکتر خوب باشین من خودم چون لوبل خوردم میدونم داروی صرع هست و مانع از تشنج میشه آخه منم بدونه هیچ عارضه یا سابقه بیماری بعد زایمان دومم سکته مغزی کردم تو ۲۷ سالگی.

۱۴ تا صلوات برا سلامتیش میفرستم انشالا که خدا قبول کنه و شفا پیدا کنه،♥️🥀 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
نمیدونم چی بگم عزیزم،😔 ولی دنبال یه دکتر خوب باشین من خودم چون لوبل خوردم میدونم داروی صرع هست و ما ...

ممنون عزیزدلم،الان هنوز میخوری لوبل؟یا خوب شدی،😥

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
یدفعه ای اینجور شد کوچیکی،بعد فوت بابام،عزیزم یه دارو دیگه نه ساله میخورده و تشنج نداشته،چن سال پیش ...

خدا پدرتونم بیامرزه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
ممنون عزیزدلم،الان هنوز میخوری لوبل؟یا خوب شدی،😥

لوبل رو یک سال خوردم بعد دوزشو کم کرد و قطعش کرد ولی وارفارین و میخورم که عذابه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز