بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداشم نه ساله زیر نظر به دکتر بوده،با دارو خوردن تشنج نمیکرد دیگه اما باقطع دارو باز تشنج میکرد،الان دکترشو عوض کردیم گفته داروش باید عوض بشه،لوبل داده،خیلی میترسم😔
نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
من ظاهرا وقتی کوچیک بودم با خونواده میریم کنار رودخونه واسه تفریح یهو من میوفتم تو رودخونه و آب منو تا چندمتر میبره خواهرم میپره تو آب و نجاتم میده میگفت هیچیت نبوده و خوب شدی اما شب که اومدیم خونه تب کردی و یهو تشنج میکنی دکتر گفته که آب رودخونه رو خورده رودش عفونت کرده من یکسالم بوده یک هفته هم بستریم میکنن ولی از اون به بعد مامانم طفلکم به شدت ازم مراقبت میکنه که دیگه این اتفاق نیوفته دکتر گفته بوده اکر یکبار دیگه این بچه تبش بره بالا و تشنج کنه ضایعات مغزی جبران ناپذیری براش خواهد داشت یه کوچولو که سرمامیخوردم مامانم زندگیش سیاه میشد طفلک همش پاشویه همش تب بر که تبم بطع بشه
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
داداشم نه ساله زیر نظر به دکتر بوده،با دارو خوردن تشنج نمیکرد دیگه اما باقطع دارو باز تشنج میکرد،الا ...
انشالا شفا پیدا کنه .
منم لوبل خوردم چیزی نیست فقط مانع تشنج میشه موقع قطع داروهم باید کمش کنه اول بعد قطع کنه مصرف قرص رو شاید دکتر قبلی دارو رو یه دفعه قطع کرده اینجور شده