2777
2789
سلام عشقم خوبی😍 منم بخاطر تب و اینکه بابای مامانم تازه فوت شده بوده درگیر مراسم تشیع و ختم بودن و ...

سلاممممم چطوری تو عزیزم خوبی😍قربونت منم خوبم عزیزم😙😙

الهیییی 

خدا بیامرزه پدربزرگتو

😂من مامانم هنو فحشم میده میگه پیرم کردی بس بچگی اذیت شدم باهات 

ظاهرا من خیلی مریض میشدم مامانمم میترسیده بخاطر تشنج 

بعد همون موقع هم میگفته من دیگه غیر ایی بچه نمیخام😣

😐فقط الان نمیدونم چرا سه تاییم😂😂 ولی کلا من بچگی همش مریض میشدم تجربه همه مریضیا رو دارم😂

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

انشالا شفا پیدا کنه . منم لوبل خوردم چیزی نیست فقط مانع تشنج میشه موقع قطع داروهم باید کمش کنه اول ...

یدفعه ای اینجور شد کوچیکی،بعد فوت بابام،عزیزم یه دارو دیگه نه ساله میخورده و تشنج نداشته،چن سال پیش یبار همین دارو‌رو دکترش دوزشو کم کرد،ک تشنج کرد باز دادیمش،الان۱۸سالشه نفسم،دکترشو عوض کردیم دکترش گفت چرا نه ساله میدونستین تشنجش با این دارو کامل از بین نرفته الان فکر دکتر عوض کردن افتادین،الان گفته لوبل بخوره،میترسم میگم بخاطر عوض کردن دارو یوقت زبونم لال اینجور نشه باز،چن سال پیش ک اینحور شد کل خاک کوچه رو کردم تو سر خودم،تنها عشق زندگیمه،تو بگو من چیکار کنم،شبا تا صبح بیدار باشم مواظب باشم؟؟؟؟؟

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاممممم چطوری تو عزیزم خوبی😍قربونت منم خوبم عزیزم😙😙 الهیییی  خدا بیامرزه پدربزرگتو 😂من ...

ممنون فداتشم 😍 الهی شکر همیشه خوب باشی

ممنون عزیزم خدابیامرزه رفتگانتون رو ❤

😂😂😂😂 اخییی سه تا😂😂😁😍 

خب بچه اول برا تجربه جمع کردنه حتما 😁😁😂

الهی سالم و سلامت باشین همیشه😍🥰

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

ممنون فداتشم 😍 الهی شکر همیشه خوب باشی ممنون عزیزم خدابیامرزه رفتگانتون رو ❤ 😂😂😂😂 اخییی ...

😂😂😂😂قربونت عزیزدلم 😙😙😙

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

یدفعه ای اینجور شد کوچیکی،بعد فوت بابام،عزیزم یه دارو دیگه نه ساله میخورده و تشنج نداشته،چن سال پیش ...

نمیدونم چی بگم عزیزم،😔 ولی دنبال یه دکتر خوب باشین من خودم چون لوبل خوردم میدونم داروی صرع هست و مانع از تشنج میشه آخه منم بدونه هیچ عارضه یا سابقه بیماری بعد زایمان دومم سکته مغزی کردم تو ۲۷ سالگی.

۱۴ تا صلوات برا سلامتیش میفرستم انشالا که خدا قبول کنه و شفا پیدا کنه،♥️🥀 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
نمیدونم چی بگم عزیزم،😔 ولی دنبال یه دکتر خوب باشین من خودم چون لوبل خوردم میدونم داروی صرع هست و ما ...

ممنون عزیزدلم،الان هنوز میخوری لوبل؟یا خوب شدی،😥

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
یدفعه ای اینجور شد کوچیکی،بعد فوت بابام،عزیزم یه دارو دیگه نه ساله میخورده و تشنج نداشته،چن سال پیش ...

خدا پدرتونم بیامرزه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
ممنون عزیزدلم،الان هنوز میخوری لوبل؟یا خوب شدی،😥

لوبل رو یک سال خوردم بعد دوزشو کم کرد و قطعش کرد ولی وارفارین و میخورم که عذابه