2777
2789
عنوان

برم پیشش یا نرم

265 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین

میدونم طولانیه ولی مهمه لطفت بخونین نظرتونو بگین

من  یکی دوسال پیش اولین بار شروع کردم دنبال کار گشتت.سه چهارجا رفتم دوسه روز یه هفته آزمایشی.هرکدوم یه مشکلی داشت یا طرف منو نخواست ولش کردم.تا اینکه یه بستنی فروشی صندوقدار شدم راضی بودم یه ماه مشغول بودم که کرونا اومد بستنش منم بیکارشدم.بازم دنبال کار گشتم چهارپنج ماه هرازگاهی جایی مرفتم.شاید حدود هفت هشت جا رفتم هرکدوم یه مشکلی میش اومد یا من راضی نبودم یا اونا.تااینکه کارگاهمونو پیدا کردم اینحام بخث و مشکل زیاد پیش اومد ولی یه سال مشغول بودم تااینکه سر اینکه از دست بقیه ی مرسنل ناراحت بودم و جاشونم جابجا کرده بودن دور شده بودن این کارم ول کردم.اینم بگم دانشحوام و برای کار موقت اینکارارو میکنم.بعدازاون یه فست فودی رفتم یه هفته آزمایشی.یه جای دیگم واسه مصاحبه رفته بودم و فامیلمونم اونجا کار میکرد.این هی هرروز به من زنگ میزد بیا اینجا بیا کارکن حقوقتو بالا میبرم که من رفتم یه روز آزمایشی دیدم کارش آسون تره حقوقشم بهتره فست فودیه رو ول کردم اینجا مشغول شدم.کاملا راضیم حقوقش خوب نیست ولی من ناراضی نیستم.تا اینکه رئیس قبلیم تو کارگاهی که یه سال کار کردم زنگم زده حقوقو خیلی بالا برده میگه بیا کارکن اونایی که باهاشون مشکل دارمم نیستن.الان من فک کردم صرفه ی اونجا بهتره حقوقشم خیلی بهتره.اینشد که اینحای فعلیمو ول میکنم میرم اونجا

میشه لطفا بگین به نظرتون خیلی غیزعادی دارم رفتارمیکنم؟

آخه خیلی وقتا بعضی آشناها بهم تیکه میندازن که توام هیچ جا نمیمونی و من اذیت میشم از خرفشون.به نظر شمام رفتارام غیرعادیه؟

من میگم خب هردفعه بخاطر دلیل منطقی ای جابجا شدم.شما تو عمرتون چندبار کارعوض کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف فامیل گوش نده

خودت میگی کار موقته

هرجا امنیت و حقوقش بالا بود اونجا برو

درسته این شاخه اون شاخه پریدن رو دوس ندارم ولی برای کار موقت که هدفم کسب درامد باشه منم ممکنه شغلای مختلفی تجربه کنم

ان شاءالله بعد فارغ التحصیلی یه کار دائمی پیدا میکنید

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

از من به شما نصیحت 

بیخیال مردم شدین این مردم همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن ☠

در اصل کلمه ی مردم = مردم یعنی (موردم ) تا وقتی نگی مردم ولت نمیکنن پس بیخیال دوست عزیز 

از زندگیت لذت ببر🌸

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
چکار به حرف بقیه داری. تو منافع و درآمد خودتو درنظر بگیر .هرجا بهتره برو همونجا 

واقعا نظرواقعیته؟من همش نگرانم بقیه چی میگن.وقتی فک میکنم رفتارام هیچکدوم غیرمنطقی نبوده.ولی نظر بقیه هم اذیتم میکنه

بیشتر به نظر میاد شما تجربه کسب نمی کنی . جایجایی ایراد نداره ولی این که چرا مشکل پیش میاد براتون مهمه. صرفا حقوق و کار آسون ملاک درستی برای انتخاب به شغل حتی موقت نیست. 

به نظرم تو این جابجایی ها ضمن کم اهمیتی به نظر مردم، ببین چه تجربه ای میتونی کسب کنی چون فردا تو محیط کار حرفه ای این نوع جایجایی ها بسیار خطرناکه و نشون دهنده اینه که شما خیلی سطحی می گیرین مسایل رو در انتخاب محل کار

بیشتر به نظر میاد شما تجربه کسب نمی کنی . جایجایی ایراد نداره ولی این که چرا مشکل پیش میاد براتون مه ...

پثلا اینجایی که الان بودم خیلی خوش اخلاق و خوش مرامن.فست فودی هم هم بد نبودن.اخلاقاشون خوب بود فقط یکشون ی۶ ذره رو مخ بود که کنار میومدم بتهاش.میدونی همه اینو میگن که تو کارگاه وقتی جمعیت پرسنل بالا میره کشکمش هم همیشه زیاد میشه.تو کارگاه ما هم دیگرانم خیلی باهم بحث و مشکل میدا مسکردن فقط من نبودم

ببین عزیزم تو داری واسه خودت کار میکنی نه واسه اونا دفعه دیگه که همچین چیزی گفتن بگو نکنه شما صاحب کارمین و از شما حقوق میگیرم که بهتون بر میخوره??

بعدشم برگرد سر کار قبلیت تو داری تلاش میکنی که ایندتو بسازی اونا دارن فضولی زندگی تورو میکنن مگه از مشکلات و دغدغه هات خبر دارن که اظهار نظرم میکنن...

واسه خودت زندگی کن نه دیگران هرکیم هرچی گفت همون لحضه جوابشو بده که مختو درگیر نکنه بگو زندگی من به خودم مربوطه نه شما ...شما یه فکری به حال زندگی خودت بکن

زیاد شغلعوض میکنیمث داداش من روی یه کار تمرکز نمیکنی توش پیشرفت کنی ایرادات رو برطرف کنی هی میری بعدی و بعدی اینطوری که کم پیش میاد درست پیشرفت کنی توی اونکار البته شما که موقت میری زیادم مهم نیس

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

من بودم میرفتم دنبال پول بیشتر و جای راحت تر

والا مگه ادم از ی شغل چی میخواد جز پول و احساس ارامش و امنیت

ب جهنم ک بقیه چی فکر میکنن درموردم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.