سلام بچه ها خوبین
میدونم طولانیه ولی مهمه لطفت بخونین نظرتونو بگین
من یکی دوسال پیش اولین بار شروع کردم دنبال کار گشتت.سه چهارجا رفتم دوسه روز یه هفته آزمایشی.هرکدوم یه مشکلی داشت یا طرف منو نخواست ولش کردم.تا اینکه یه بستنی فروشی صندوقدار شدم راضی بودم یه ماه مشغول بودم که کرونا اومد بستنش منم بیکارشدم.بازم دنبال کار گشتم چهارپنج ماه هرازگاهی جایی مرفتم.شاید حدود هفت هشت جا رفتم هرکدوم یه مشکلی میش اومد یا من راضی نبودم یا اونا.تااینکه کارگاهمونو پیدا کردم اینحام بخث و مشکل زیاد پیش اومد ولی یه سال مشغول بودم تااینکه سر اینکه از دست بقیه ی مرسنل ناراحت بودم و جاشونم جابجا کرده بودن دور شده بودن این کارم ول کردم.اینم بگم دانشحوام و برای کار موقت اینکارارو میکنم.بعدازاون یه فست فودی رفتم یه هفته آزمایشی.یه جای دیگم واسه مصاحبه رفته بودم و فامیلمونم اونجا کار میکرد.این هی هرروز به من زنگ میزد بیا اینجا بیا کارکن حقوقتو بالا میبرم که من رفتم یه روز آزمایشی دیدم کارش آسون تره حقوقشم بهتره فست فودیه رو ول کردم اینجا مشغول شدم.کاملا راضیم حقوقش خوب نیست ولی من ناراضی نیستم.تا اینکه رئیس قبلیم تو کارگاهی که یه سال کار کردم زنگم زده حقوقو خیلی بالا برده میگه بیا کارکن اونایی که باهاشون مشکل دارمم نیستن.الان من فک کردم صرفه ی اونجا بهتره حقوقشم خیلی بهتره.اینشد که اینحای فعلیمو ول میکنم میرم اونجا
میشه لطفا بگین به نظرتون خیلی غیزعادی دارم رفتارمیکنم؟
آخه خیلی وقتا بعضی آشناها بهم تیکه میندازن که توام هیچ جا نمیمونی و من اذیت میشم از خرفشون.به نظر شمام رفتارام غیرعادیه؟
من میگم خب هردفعه بخاطر دلیل منطقی ای جابجا شدم.شما تو عمرتون چندبار کارعوض کردین؟