2777
2789
عنوان

هدیه عید قربان عروس

8926 بازدید | 47 پست

سلام چطورین؟؟دخترا من دوماهه عقد کردم،عید قربان اولین عیدمه،نامزدم فعلا اونقدر نداره که طلابیاره ولی گفته تواولین مراسم بعدی میاریم،ازاینطرف مادرشوهرم تواین وضع کروناهمش فامیلاشو دعوت میکنه مابخاطرکروناحتی ینفرم دعوت نمیکنیم همم اینکه چون طلانمیارن واسم خجالت میکشم واگه کسی روهم دعوت کنیم میدونم حرف درمیارن میگن یه طلاهم واسش نیاورده بودن.شما بگین عید قربان شما چجوری بود و چیا اوردن واستون؟ و اینکه بنظرتون من چیکارکنم که کمتر ناراحت شم وبهم خوش بگذره ☹️

کیک شکل ببعی طلا گل چنتا کادو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خودمونم بودیم رسم نیست دیگ

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

هیچی برام نیاوردن. زنگ زدم تبریک گفتم. اونا هم زنگ زدن به پدرم و مادرم تبریک گفتن. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

برای من مادرشوهرم و شوهرم فقط اومدن برام گوشواره و مانتو خریده بودن و شیرینی اوردن همین .

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته