2777
2789
عنوان

هدیه عید قربان عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 8927 بازدید | 47 پست

ما رسم عید اول واینا نداریم  کلا  یه عقد وعردسی حالا یلدا وعید و... جدید شده نمیدونم

اولویت خودت  وشوهرتی  ارامشتون از صدکیلو طلا مهمتره هرکسی اولویتی داره شاید مهمون دوست دارن اما برا کادو مول ندارن دیگه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

رسمه خانواده داماد یه تیکه طلا میارن معمولا النگو میارن هر عید البته سال اول فقط کنارش هم چندتا چیز دیگ‌مثل لباس این چیزا.بعصی شهرها هم رسم دارن گوسفند هم قربونی‌میکنن میبرن.ولی طلا رو تو همه شهرها رسمه ک میبرن.به نطر منم با شناختی ک دور اطرافت داری مهمون دعوت نکنی بهتره.چون بعدش کلی داستان پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که از این رسما نداریم..... ولی مثلا داماد میره دنبال عروس میرن بازار چیزی خواستن میخرن نخواستنم نمیخرن... میرن میگردن... بعد میان خونه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ماکه ازین رسما نداریم اگه شوهرت نداره الان سخت نگیر این رسما همش کار جوونارو سخت میکنه والا ،باعث اعصاب خوردی و ناراحتیه😓😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من که سر عقد هم کوفت ندادن فقط یه نیم سکه به شوهرم دادن الان هم ۴ ساله جز اعصاب خراب چیزی بهم ندادن

بگردم😥منم بخدا تو این دوماه پیر شدم بس ک سر چیزای الکی بحث کردیم

فقط مادرشوهرم میاورد بعضی وقتا جاریم یا خواهر شوهرمم میومد  برا عروسمون مامانم منو آبجیم میریم ...

توکرونا خب درستشم همینه،ما تو عقد هیچکسو دعوت نکردیم اما مادرشوهرم هرکیوخاست دعوت کرد،شب قبل عقد کم مونده بود گریه کنم،الانم میخان مثل عقد کنن و همه رو دعوت کنن.حتی زندایی ها و عروسای اونارم دعوت می‌کنه