سلام چطورین؟؟دخترا من دوماهه عقد کردم،عید قربان اولین عیدمه،نامزدم فعلا اونقدر نداره که طلابیاره ولی گفته تواولین مراسم بعدی میاریم،ازاینطرف مادرشوهرم تواین وضع کروناهمش فامیلاشو دعوت میکنه مابخاطرکروناحتی ینفرم دعوت نمیکنیم همم اینکه چون طلانمیارن واسم خجالت میکشم واگه کسی روهم دعوت کنیم میدونم حرف درمیارن میگن یه طلاهم واسش نیاورده بودن.شما بگین عید قربان شما چجوری بود و چیا اوردن واستون؟ و اینکه بنظرتون من چیکارکنم که کمتر ناراحت شم وبهم خوش بگذره ☹️
رسمه خانواده داماد یه تیکه طلا میارن معمولا النگو میارن هر عید البته سال اول فقط کنارش هم چندتا چیز دیگمثل لباس این چیزا.بعصی شهرها هم رسم دارن گوسفند هم قربونیمیکنن میبرن.ولی طلا رو تو همه شهرها رسمه ک میبرن.به نطر منم با شناختی ک دور اطرافت داری مهمون دعوت نکنی بهتره.چون بعدش کلی داستان پیش میاد
ما که از این رسما نداریم..... ولی مثلا داماد میره دنبال عروس میرن بازار چیزی خواستن میخرن نخواستنم نمیخرن... میرن میگردن... بعد میان خونه😁
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فقط مادرشوهرم میاورد بعضی وقتا جاریم یا خواهر شوهرمم میومد برا عروسمون مامانم منو آبجیم میریم ...
توکرونا خب درستشم همینه،ما تو عقد هیچکسو دعوت نکردیم اما مادرشوهرم هرکیوخاست دعوت کرد،شب قبل عقد کم مونده بود گریه کنم،الانم میخان مثل عقد کنن و همه رو دعوت کنن.حتی زندایی ها و عروسای اونارم دعوت میکنه