2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعد گذشت بی  بی زدی؟ 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
شما هم تو اقدامین

بله عزیزم 🥺ولی دوماهه ازدواج کردم 😂🙈

از اول اقدام کردم دلم میخواد زود بچه دار شم 😖اخه پریودیای نامنظم دارم درمانی نکردم ولی 

الان  ۶ روز پریودم عقب افتاده ولی خب بی بی منفی بود 

ولی دو روز بعد تخمک گذاری درد پهلو و پادرد و کمردرد داشتم ک تا ی هفته بعد خوب شد 

ولی از اون موقع درد پهلو و زیر شکم سمت چپ و راست و خیلی کم گاهی اوقات یکی دو س بار تو این مدت سوزن زدن زیر شکم داشتم 

نمیدونم دیگ اینا علایمه چی هستن 🥺میخوام برم دکتر 

عزیزم مبارکه خیلی تبریک میگم صد درصدی بارداری ایشالله به سلامتی دنیا بیاد 🌹🌹🌹⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

مرسی قربونت برم ایشالللههههه توهم سه روز دیگ تاپیک بزنی مامان شدی قربونت

مرسی قربونت برم ایشالللههههه توهم سه روز دیگ تاپیک بزنی مامان شدی قربونت

خدا از دهنت بشنوه صب رفتم اداره پست انقدر کمر درد داشتم نمیتونستم تحمل کنم وقتی اومدم خونه حالت تهوع خیلی خیلی بدی بهم دست دیگه شوشو انقدر پشت کمرم ماساژ داد تا خواب رفتم نمیدونم حالا چند روز دیگه مشخص میشه ، راستی زامفولیا من ترشح ندارم خشکم اما تو میگی ترشح دارم درسته؟؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خدا از دهنت بشنوه صب رفتم اداره پست انقدر کمر درد داشتم نمیتونستم تحمل کنم وقتی اومدم خونه حالت تهوع ...

منم ده روز قبلش هم کمر درد داشتم هم سینه درد هم ترشح سفید بی بو ولی الان ترشح ندارم خیلییی کم ترشح بی رنگ یا سفید و بی بو ولی همونی هم ک هست چسبناک ولی کمه

منم ده روز قبلش هم کمر درد داشتم هم سینه درد هم ترشح سفید بی بو ولی الان ترشح ندارم خیلییی کم ترشح ب ...

منم همینطوریم بی بو یکمی دارم اینم چسبناکه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚